merhaba arkadaslar akdeniz icin mersin adana ,iskendeun makina büyüklügü ne olmali 3000-4000-4500 5000-5500-6000-6500-7000-7500-8000-ve 10000 secenekleri var 6500 düsünüyorum uygunmudur ?? iki adet aldim toplamda 60 euro verdim biri balzer 3500 2+1 rulmanli digeri GALATEA HR 4000 güya 7+1 imis birtane de uzman tavsiyesine ihtiyacim var bol avlar dilerim saglicakla kalin
İbrahim bey alacagınız makineyi ne amaclı kullanacaksınız ? Kıyıdan spin mi surf mü ? Tekneden sarkıtmamı jig mi sırtı mı ?
cok yeniyim recep bey gardasima takilacagim muhtemen tekneden ama diger secenekler icin de fikrinizi yazabilirsiniz cevap icin simdiden tesekkürler belki bir PENN SPINFISHER SSV 6500
Büyük makineler yani 6000 ve üzeri kıyıdan surf için daha uygundur. Aynı zamanda kıyıdan spin için 4000 ve altı daha uygundur. Tekneden sarkıtma için 6000 motorların altı daha uygundur. tekneden jig ve sırtı için 4000 üzeri daha uygundur. Bu demek değildir ki diğerlerini kullanamazsınız aksine tekneden sarkıtmaya 10000 lik alanlarda var. Ama genel olarak özetlersek sistem bu şekildedir.
Elinizde ki makinalardan sonra, genel kullanıma uygun 60 lık bir makina geri kalan ihtiyaçlarınızı giderecektir.
Büyük makineler yani 6000 ve üzeri kıyıdan surf için daha uygundur. Aynı zamanda kıyıdan spin için 4000 ve altı daha uygundur. Tekneden sarkıtma için 6000 motorların altı daha uygundur. tekneden jig ve sırtı için 4000 üzeri daha uygundur. Bu demek değildir ki diğerlerini kullanamazsınız aksine tekneden sarkıtmaya 10000 lik alanlarda var. Ama genel olarak özetlersek sistem bu şekildedir. ======================================================================- Okuma Avenger 65-A veya Ryobi Ecusima 8000 Tekneden avlanmak için. Bir kez alın rahat edersiniz ============================================================================-Elinizde ki makinalardan sonra, genel kullanıma uygun 60 lık bir makina geri kalan ihtiyaçlarınızı giderecektir. ============================================================ CEVAPLAR ICIN HER 3 ÜNÜZEDE TESEKKÜRLER recepcep-Emrahmuh-isottevfik