Belki görürüz belki görmeyiz..kıyamet kopmaz ise - göktaşı çarpmaz ise - gelecekte Akdenizde ki türler arasında aşagıdakileride görme olasılıgımız olacaktır.. ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/009/ad468e/ad468eAB.pdf sadece balon balıgı değil.. belki çok daha beteride olabilir belki çok daha iyiside olabilir..
ya da başka şüveyş kanalı açmaz iseler. bir zamanlar 3üncü Selim de hazar denizine kanal açma projesi vardı, yarım kaldı. Bitseydi balık populasyonundaki değişiklik nasıl olurdu acaba. Bu arada; Akdenizdeki bu önemli değişikliğe sebep olan bu kanalın projesi biz Osmanlılara mı ait yoksa İngilizlerin bölgede yürütmek istedikleri bir emellerinin bir parçası mıydı? işin o kısmının aslı lise tarihinde yarı kaldı gitti. Gönderdiğiniz datalarda C harfinden sonrakiler gözükmüyor. aşağıdaki 2inci sayfadki çizelgeden takip ediyoruz herhalde
ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/009/ad468e/AD468eAA.pdf peki şöyle deneyelim...Google dan , WESTERN INDIAN OCEAN Fishing Area 51 aramasını pdf olarak yaptır.. tüm türler in listesi çıkıyor.. mavirenkli volume II tıkla table contents i tıkla..
3.Selim konusunu ilk kez duydum bir baktım şimdi don-volga nehirlerini birleştıirmeyi düşünmüş.. kayıtlar öyle diyor.. haşmetli-gösterişli - altınlı -pırlantalı-yakutlu bir yaşam tarzına tek adam hükümüne, idaresine karşı oldugum için o dönemin benim için mecburi olan ögretisi okul yılları başladı ve bitti..ardından hiç te merak edip okumadım..
akdenizde balon balığı yaşadıkça akdenizde balon balığı yaşadıkça gelecek diye birşey yok palamutu bile bi hamlede götürüyor japonyayla bi bağlantı yapsalarda ticari balık olsunda trolcüler kurtarsın akdenizi
Balon Balığının neden Akdeniz'de olduğunu bilmeyince Japonlardan medet ummak normal. İklimi değiştirenlerden hesap sormak lazım!