evet akıntı burnu bır ara guzel balık yaptı .ama suan kestı yanı ara ara yapıyor.ınsallah devam eder arkadaslar yalnız acemıler hıc rapala atmamıslar devamlı rapala verıolar yazık valla son durum budur herkese bol ve bereketlı avlar.. Kabataş-istanbul
Tebrik ederim fakat facebook olarak degilde herhangi bir video paylasim sitesine aktarsaydin keske.Mesela ben facebook kullanicisi degilim ve bakamiyorum Rastgele...
haklısın hocam üşendim aslında onuda bırak balıgı bırı cekıyo bırı kacırıyo kacıran kufurlu konusunca vıdeomda yasaklandı ne yapalım buda kısmet..
Timur, geçen haftaki sarıkanatların videosuydu değilmi. Hakikatten ne şık, ne güzel balıklardı onlar. Kovanın içinde efil efil parlıyorlardı yahu. Sen o kova ile Tarabya ya gelipte Halitle ikimizin ortasına kovayı bıraktığın anda bizim içimizin yağları eridi bea.
hehhee valla baba sorma akıntı burnuna cadır kurcaz nerdeyse ama baya zevklı rapala yemlıyı unuttum dalısıda yaw su lodosda bır gecse poyraza dönsede akıntı baslasada balık baslasa heheh