slm arkadaşlar akıntılı suda balık avlama hakkında bana yardımcı olacak arkadaşlara var mı şimdiden teşekkürler. arkadaşlar bu suda tatlı su kefali yada bizim deyişimizle sarı balık var başka ismi varsa bilmiyorum ben genelde atma otla ile hamur takarak avlanıyorum fakat pek çıkmıyor.daha etkili yöntem bilen arkadaşların mesajlarını bekliyorum teşekkürler iyi avlanmalar..
öncelikle foruma hoşgeldin diyebilmemiz için seni tanımamız gerekir. kendini biraz tanıtır mısın bize.. tanışma bölümünde bir konu açarsan bizde seni tanıyabiliriz..
Merhabalar sanırım hemşeriyiz sizi görmek beni sevindirdi hoşgeldiniz.Ama önce bir kendiizi tanıtsaydınız iyi olacaktı. http://balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27 Birde o bahsettğiniz balığın resmi varmı sazandan yada sudaktan bahsetmiyorsunuzdur inşallah.
eet adanalıyım nerden tanıtacağım konusunda yardımcı olursan sevinirim adım mesut tanıştığımıza sevindim..
Leuciscus cephalus arkadaşlar tatlı su kefalinin latince adı bu bu balığı yakalama tekniklerini bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba teşekkürler.