Daha önce Hiç balık almamıştım tatlı ve tuzlu sudan bugün tatlı sudan aldım Allah nasip ederse tuzlu sudanda en yakın sürede almak istiyorum.Öncelikle aklıma takılan bazı sorular oldu aynen şöyle aktarıyorum: 1)Bağcılarda oturuyorum tuzlu su avı için nereye gidebilirim kıyı avcılıgı yapmak istiyorum 2)Kasnak deniz avında kullanılabilirmi kıyıdan avda 3)kıyıdan kesin balık tutmak için hangi takımları kullanmam lazım 4)sazan avındaki gibi sadece bekleyerek tuzlu suda av yapmak mümkünmü(kasnak ile) 5)Olta ile tuzlu suda at çek yaparak balık tutabilirmiyim tutulursa ne ile hangi balıklar tutulabilir. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
hayırlı olsun bereketli olsun daha iyileri rast gelsin inşallah 1 oralarda nereye gidersin bilmiyorum 2 kasnağı tabiki deniz avında da kıyıdan kullanabilirsin 3 balığa göre farklılık gösterir (forumdan hedef belirleyip takımları yine forumdan inceleyebilirsin) 4 bakınız cevap 2 5 oltadan kastın kamış ve makinadan bahsediyorsan atçek yaparak tabiki tutarsın ama onun içinde ne tutmak istediğine karar vermen lazım ki istarvitle başla kardeşim istersen bunun içinde sana lazım olacak takımları yine sana yakın mera tavsiyesinde bulunacak kişiler verir inşallah sağlıcakla kal
Çok teşekkürler Sabri Abi 4.soruda kasnak ile atıp bir yere onu bırakıp 30 dk sonra filan bakabilecek av olurmu gibisinden sormak istedim .Bu zamanlarda nereden hangi balık geçiyor acaba bunu araştırıp ona göre gitmem gerekiyor galiba.
olur kardeşim ama sağlam sabitle birde millete takma takımları yanındakiler at çek yapıyorlarsa sende at çek yap beklemeli yapılıyorsa sende yap takım bilgisini zaten sorarsan söylemiyen çok nadir olur sağlıcakla kal
bende bağcılarda oturuyorum acemi isen önce unkapanında biraz olta sallamaya alış varsa arkadaşın anlayan onunla git daha çabuk öğrenirsin
Olta atma yönünde hiç bir sıkıntım yok dünde serbest oldugum için barajda yeni atış teknikleri ögrendim ve şuan elimdeki olta ile 35-50 metre arasına atabiliyorum benim tek sorunum çaparileri filan tek tek açıp takamıyorum her zaman dolaştırıyorum İlyas Abi öyle bir arkadaşım malesef yok :S köprüdende atmayı biliyorum ama işte kıyıdan av yapabilecegim bir yer arıyorum ama neresi