Öncelikle Merhaba forumunuza yeni katıldım ancak cok uzun bi süredir sizi takip ediyorum. Ve Birşey sormak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında akpınar gölü var eski taş ocagı burası yaklasık 25 yıl önce su ile dolmus ve içinde inanılmaz bir turna var ancak etrafı hertarafı otluk oldugu için kıyıdan avlanmak nerdeyse imkansız ve buraya asla karışamıyorlar günün 5 saatte bir özel güvenlik geziyor. ağ vs gerilmiyor. ve icinde cok büyük sazan ve turnalar oldugu söyleniyor. burda ben 5 tane zorda olsa yakalamayı başardım Ancak 5 balıgı 2 ayda yakaldım ailemle her hafta sonu buraya giderim hem piknik hemde balık içi mükemmel bir yer yeşillik ile dolu ancak orman yok sormak istedigim burada avlanalardan yardım istiyorum. Ve fotoraflarda 1 tane kendi yakaladıgım turna vede buraya giren bir tane dalgıçdan aldıgım balıklarla fotorafım var http://www.upload.gen.tr/resim.php/...8079941_1526105648_3612652_3052569_n.jpg.html http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/dciwa8z6/coklu_bal__k.jpg.html Yanlışım varsa düzeltin lütfen
Muvaffak abi, Yazın gelişi, tatlısu avcılığının hızlanmasıyla bohçacılar patır patır düşmeye başladı İyi niyetli avcılardan da ihbarlar
açarsın derken anlatırsan diye anladım abi ben anlatıym. bigün yine ailecek piknik yapmaya gidiyorduk cumartesi günü. biz gelmeden baska biridaha gelmişti bi adam yanlız balık tutmaya calsıyordu gittik yanına balık varmı vs. diye sorduk yok dedi arkadaşım suda dalgıç dedi bizde inanmadık tabiki adam bizden biraz korktu sandık sonra saat 8 civarı gölün etrafını dolasıyorduk o sıra bizede bi 46 cm turna geldi geriye döndügümüzde sudan cıkmıs bir adam gördük belinde balıklar bizde şaşırdık tabiki hemen fotoraf cektim ama adam derinlere dalamamıs sıgda olanları vurmuş
Basettigin gölü en ince ayrıntısına kadar biliyorum.Yalnız sormak istedigin şeyi anlamış degilim.Biraz açarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Ben bu göle haftada en az 2 kere gidiyorum gölün her tarafını gezdim ancak kayde değer bi yer bulamadım balık tutucak eskiden bu kadar çok ot yoktu sizin bildiginiz en iyi hangi bölgede turna aldıgını ögrenmek istiyorum. yolun hemen yanındaki kücük olan gölde 4 tane turna aldık ama. o büyük gölde cok büyük turna tuttuklarını sölüyorlar hangi bölgede cıktıgını ögrenmek istiyorum. teşşekür ederim
Gölün Köy tarafında suyun yanında bitane su motoru göreceksin.Ordan şaşma.Su motorunu kaldırdılarsa iskelesini görürsün.En verim alacagın yer orasıdır
Yardımcı olıyım. Kemerburgazdan gelişini anlatıcam Göktürkden düz devam ediyoruz yaklasık bi 10 15 km Sonra sagda akpınar köyü yazar ordan giriceksiniz.Sonra düz devam ettiginde Göl direk karısınıza cıkacak
oh oh adam göle dalıyor bir yanda güvenlikle korunan yerde balık tutuluyor zaten ne varsa bu tatlı suculardan çıkıyor...