Aksam Karagoz Eskına Sabah Isparı Kefal =)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında babasininoglu tarafından paylaşıldı.

1. babasininoglu

babasininoglu ahmet

İlk Raporum Oldugu Icın Heyecanlıyım Abılerım idk . Babamlarla Dun Gıttıgımız Balık Avı Bereketlı Gecti.
    Sadık Abim ... Dedem ... Babam ... Ben ...
    Tekelerımızı Burgazdan Topladık Trılyeye Harekete Gectık . 21.00 da avlagımızdaydık . babamlar oltarını suya atarken İlk Karagozu O Ara Bu Ara Kepceyı Aldılar reeling reeling . Babam Balıgı Tutmanın Sevıncıyle Denız Ana Bıze Balık Verıcek Dıyordu Bugun . Saat 12 Cıvarlarında Sadık Abım Eskına Aldı Baya Mucadele Vardı . Babam Taktım Taktım Kepceyı Hazırla Demesıyle Tekrar Ilkıldım Ve Balıgın Suyun Icınde Parlaya pARLAYA Gelmesını Beklıyorum Kı Geldı Irıydı Oda Cantada Sonra Dedemın Arkaya Arkaya 2 Adet Karagoz Cektıgını Goren Babam Hızlısın Baba Dedı =)). :laughing: Sabah Ezanı Okundu 0.16 lık mısınamı hazırladım ıgnemı taktım tekemı soydum bısmmıllah dıyıp denıze yolladım bu arada babamlar mantalı kefal oltası yapıyorlar . Tam 9 adet tuttugum ısparılerbenı mutlu ettı ama artık aldıktan sonra hıc vurmadı sonra 3 adet gelen kakara(karagoz pıcı ) babam tarafından sal denılınce salındı gelen 7 adet ıstavrıt ıse kefale yem olrak kullanıldı . babamların tutggu 19 adet kefal 3 kısı 300 700 gram arası bızı mutlu ettı sonuc :
    1 KARAGOZ 1KG 100 1 ESKINA 1KG 600 G 2 ADET KARAGOZ 1867 GRAM 2 Sİ TOPLAMI 9 ADET ISPARİ TOPLAM 19 ADET KEFAL BIZI MUTLU ETTI

OLTA = El Oltası 35 LIK MISINE ILE ALINAN KARAGOZLER VE ESKINELER
    16 LIK MISINALARLADA ALINAN ISPARILER
    20 LIK MISINALARLADA ALINAN KEFALLER BOS LA ALINDI MANTARA GELMIYORDU DIE BOSA DONDULER BABAMLAR KEFALE YEM ISTAVRIT VE EKMEK KARAGOZE ISE CANLI TEKE ISPARIYE ISE SOYULMUS TEKE

NICE AVLARA DILERIM ABILERIM BOL BOL RAPORLAR YAZICAM IHŞ

2. melikşah

melikşah ........................

Yasin hep böyle heyecanlı hep böyle neşeli ve ömrün uzun olsun kardeşim:)
    Senin sevincin herşeye bedeldir inşallah gelecek te böyle heyecanlı avların olur aferin sana:)

3. Querorz

Querorz Fatih

Karagözlerin her biri 1 kg civarı yani? Fotoğraf görmeden buna inanan pek kimse olmaz burda ama :) .

4. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Bravo kardeşim ilk raporunu ve yapılan avınızı tebrik ederim :) Yeni raporlarınıda bekliyoruz, av sırasında arada resimde çekersen dahada güzel raporlar yayınlamış olursun, gördüğümüz balıklarlada bizi mutlu edersin :) Hadi bakalım rast gelsin inşaallah kardeşim :)

5. laborant1986

laborant1986 mesut

bunu değil ama bursada 1 kg lık karagöz gördüm :)

6. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Yasin!Profilinde 13 yaşında olduğun görünüyor.Pek bir sevindim canımbenim.öyle güzel anlatmışsınki resim görmeye ihtiyaç duymadım.Karikatür tadında bir ifade.gerçekten tebrik ederim.Hem avın için hem saldıkların için hem de bu güzel yazdıkların için.Maşşallah der gözlerinden öperim canım paşa kardeşim.:)

7. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    13 yaşındaki bi kardeşimiz rapor yazmış alaycı bi yaklaşım sergilemen hoş olmamış. Karagöz 2 kiloda gördüm ben marmarada sanki 15 kiloluk karagoz aldım demiş, cocuk cağız heyecanla bi rapor paylaşmış niye yalan atma gereği duysun.

8. babasininoglu

babasininoglu ahmet

Trılyelı Insan Bılıyor Abı Oraların Karagozlerı Ama Sana SOz Foto Atıcam .

9. babasininoglu

babasininoglu ahmet

Sagol Abı Yha Sızın Boyle Sozlerınız Benı Cok Mutlu Edıyor

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Yasin kardeşim, o kadar güzel bir rapor yazmışsın ki, senin heyecanına ortak olmamak mümkün değil, tebrik ediyorum ellerine sağlık :)

Forumumuzda geleceğin usta ve bilinçli bir genç balıkçısını görmekten çok mutlu oldum, böyle güzel raporlarını her zaman görmek isteriz, sevgilerimle kal :)

Ayrıca daha 3 gün önce Marmarada kilo üzeri karagözlere şahit oldum ve tutan kişide "abi bunlar küçükleri, bunların daha irilerini alıyoruz" demişti, merak edenlerin bilgisine ;)

11. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Çok güzel bir av olmuş bence okuduğun en güzel raporlardan biri olmuş. Elinde yüreğine sağlık.

12. barracuda53

barracuda53 oguz

Favori Kamış:
    lıneaeffe ferrari power
    Favori Makine:
    daiwa opus bull
    En İyi Avı:
    yayın 4.250 gr
    yasin kardeşime katılıyorum trilyede ki karagözler dediği kadar var. tebrik ederim başarılarının devamını dilerim

13. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Sevgili Yasin, bu rapor için tebrik ederim. Kullandığın ifadelerden, büyüklerinin bu gece avlarının ustası olduğu anlaşılıyor. Marmara denizinin kıyıları bu avın ustalarıyla doludur, umarım sen de büyüklerinden öğrendiklerinle iyi bir gece avı ustası olursun ve bize en güzel baltabaşları, eşkinaları raporlarsın. Rastgelsin.

14. babasininoglu

babasininoglu ahmet

İhş Bayramın 2 Gunude Ordayız Eger Gıden Abıler Varsa Tanısmak Isterım Trılye Köyumdur ordakı tek manavcı vvar bend eonun torunuyum zaten

15. babasininoglu

babasininoglu ahmet

Aret , Şimal abilerım Sızın Kadar USta Olmasalrdada Burda DA bALIKCILAR VAR ISTE =)

16. BURSADAN

BURSADAN HASAN

yasin kardeşim tebrik ederim güzel av yapmışsınız
    artık sende bu sevdaya takıldın
    ama iyi ki böyle bir sevdaya takılmışsın
    inan hiç bir zaman bu sevdadan artık vazgeçemezsin, geleceğin avcısı yasin:) :) :)

17. babasininoglu

babasininoglu ahmet

Hasan Abı Utandırıyorsun Ama Benı :D

18. Querorz

Querorz Fatih

Yaşını gormemisimdir belki? Foruma her gün 13 yasinda insanlar girmiyorlar ki :) . Ben o mesaji atarken, kardesimizin avatari da mevcut degildi.

19. babasininoglu

babasininoglu ahmet

Özür Dilerım

Artık Balık Raporu Yazamıcagım Astım Hastalıgım dan dolayı doktor yasakladı hastalık yukselmıs en son asamaya gelmıs o yuzden denı zyasak ama yazın gelıcem tekrar sevıyorum sızı abılerım sızle ogrendım balık tutmayı :( :( :( :( :(

20. melikşah

melikşah ........................

Fatih!! küçük kardeşimizin adına cevap vermiş olacağım biraz;)
    İyi niyetinden şahsen şüphem yok,olur bu tür hadiseler gönlünü hoş tut:)
    Bende son anda farketmiştim zaten:thumb:
    Hastalığından dolayı büyük geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm:(
    Aşırı heyecanın astım üzerinde olumsuz etki göstermesinden olacak herhalde.
    Allah şifalar versin kardeşim tekrar geçmiş olsun:)