arkadaşlar akşam 8 den sonra muhazzam şekilde istanbul avruğa yakasında istavrit yapan bildiginiz yerler varsa bekliyorum.
akınım eğer saat 8 den sonra yapmayan bir yer neresi dersen sana direk yeşilköy deriz ama yapan yer bizede lazım ama halen bulamadık ama c.tesi saat 17:00 de çiroz dayız belki olur diye gidiyoruz bekleriz
ya millet akşamları gece 12 ye kadar sarıyerden ne bilim köprüden alıyorum diyor ama gidip göremnedim o yüzden sordum varmış
kabataşa gidicem ben yarın ''yücelusta'''yla konuştum 4 ten hava kararana kadar ii istarvit yapar dedi.sonra sinek igneyle yemliye atıcam denicem bunu yarın ii sonuç alırsam sizinle paylasırım
evet Kabataş, Fındıklı Parkı dediğin saatlerde iyi balık yapar. Ama son bir kaç gündür balık kesti. Akşam servisi beklerken illa bir yarım saat takılırım orada Şimdi sadece biraz izmarit çıkıyor. Ama Cumartesi (yarın) yağacak yağmurdan sonra işler değişir.
arkadaşlar bu gün avcılar sahilden yaklaşık 150 200 metre açıktan 1 saat 30 dakkada iki kişi bunları aldık bilginiz olsun
Sevgili Akın, İstanbul'daki balık durumları hakkında yeni konu açmak yerine "İstanbul kıyı raporları" başlığını kullanırsak daha iyi olur, bu açmış olduğun çinekop konusu için de geçerli Rastgele... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=9448