Selamlar olsun forum sakinleri, birazdan alıcam takımları sahili deneyeceğim, tuzlanmış midyem var elimde takım sıkıntısı zaten yok ama boğaz kıyılarında balığın varlığını gören birilerine ihtiyacım var. İzmarit deneyeceğim öncelikle, sonra mezgit ve hiç olmadı iskorpit deneyip döneceğim. Bu balıkları boğaz kıyılarında gece saatlerinde gören duyan var mı acaba?? Şimdiden teşekkürler...
Ben de iskorpit için denemek istiyorum şansımı. Havaların ısınmasıyla kıyıya yaklaşacağını söylüyordu balıkçılar. Rastgele.
biz bıktık abi iskorpitten. bu akşam (neredeyse kiloluk) aldım bir tane, nihayet büyük eşkina diye birde heves yaptımki çekerken sorma
Yok Nuri abi gidemedim, aksilik işte araba sorun çıkardı, nasipse önümüzdeki akşam. Ama hala izmarit gören çıkmamış galiba ona üzülüyorum işte..
Abicim sağol bu akşam bi deneyeyim bakalım. Kaç gibi gittiniz aldınız bir de yem ne attınız istavrit mi ?
emre bizim hedef balığımız iskorpit deyildi. ben boru ve kaya kurdu kullandım sen illede iskorpit tutacagım diyorsan istavrit kullan aksi halde diger balıklar yeme rahat vermezler. akşam 8 den sonra