Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar... Bugün yine yeni kamışıma alışmak;rapala atmak üzere ve birazda çapari yapmak için soluğu deniz kenarında aldık arkadaşımla.Saat akşam üzeri 18.00-19.00 civarı.Spin takımla çapari atmaktan ve balık alamamaktan sıkılmış olarak rapalaya geçiş yaptım yavaştan..Önce FAYU ile denemeler yaptım ama ortalıkta dişli olmadığını biliyordum.Benimki sadece kendimi spinle uzak atışlara alıştırabilmekti.Daha sonra Kendo sahtemi de takarak ona da alışmaya çalıştım. Ama çok ilginç bir hadise oldu.ARkadaşımla muhabbet ederken denize dahi bakmazken oltam bi yere takıldı Tam sinirle bağırıyordum ki o da ne rapala suda kayboldu önümde 3 metre mesafede .Olta yamuluyor. Gİtti bağırıyorum.Furkan tuttum tuttum diye.Tabi o da inanmıyor,teke çıkarmaya çalışıyor hala.Sonra farkına vararak kıyıya çekmeye çalıştım misafirimizi ve Hayatımın ilk dişlisi.Hemde çok çok büyük bir sürpriz ile.... 33 cm boyunda güzel bir lüfer... Buyrun bunlarda resimler.. reeling Kamış makine... Sahte : KENDO HARYU 125F NO:11
İşte bu kardeşim!!!... Tebrik ediyorum Murat'cığım. Allah daha iyilerini verir inşallah. Artık sen bu gazla gece bile balık düşünürsün Gerçekten çok sevindim. Yeni kamış uğurlu gelmiş
tebrik ediyorum kardeşim her nekadar tanışamadıksada birgun beraber atarız senin adına cok sevindim yeni kamışında hayırlı olsun bende ilk tuttugumda cok heycanlanmıstım cıkarınca sevincten bagırıyordum sanki ben tutmuş kadar oldum ara ara ozellikle sabah sularında dene dişliyi
Vaay koçum yakalamışsın dişliyi Nezaman tutucam diyodun aha bak hiç belli olmaz nezaman tutacağın gece 11de çıkarsın spine 6.30akadar atarsın sabah 5.30da alırsın dişliyi Aynen fotoğraftaki gibi:thumb: Uploaded with ImageShack.us Bu arada yeni kamış uğurlu geldi sana hadi bakalım balığıda gördü, daha büyüklerini görür inşallah:thumb:
Tebrik eder devamını dilerim.Bu aylarda oldukça seyrek av vermesine ramen balığı kandırmayı başarmışsın doğrusu yakışırdaaa merak ettiğim bir şey var.sahtelerden biri rapala maxrap fayu tamam da diğeri kendo hayru125f gibi gelmedi bana.hani satın aldığın sitede varsa link atarsan sevinirim.
Tebrikler Murat, güzel bir lüfer avlamışsın ilk dişli namına :clap2: artık sabah akşam lüfer peşine düşersin sende bizim gibi hihi hihi
Tebrikler Murat, senin için çok güzel olmuş. Hiç inancın yokken gelen balığın sevinci de başka olmuştur. Devamını dilerim.
Ellerinize sağlık...Mevki bilgisi göremedim raporda, sanırım kayaların üzerinden aldınız... Sarayburnu Cankurtaran civarı mı yoksa İstanbul dışı mı?
Teşekkürler Emre BEy.Gerçekten iyi bir heyecan oldu Teşekkürler Uğur Bey.İrileri size gelsin... Teşekkürler Sabri Bey.Daha iyileri sizin olsun Teşekkürler Özkan abi.Daha güzelleri senin olsun Teşekkürler Mahir amcam.İnşallah yakında bir bomba daha gelecek İnanıyoruz Teşekkürler Ayhan abi'm.Gece bilesini bırak artık 7/24 Denizdeyiz. Balığın nerden geleceği belli olmuyor.Bunu fark ettim.Daha irileri senin olur inşallah.. Teşekkürler Koray abi.Adını duydum bayağı ama bir türlü nasip olamadı tanışmak.İlk dişliyi tutunca tam anlamıyla şaşkınlıktan sudan çıkmış balığa döndüm mrsparkle İnşallah beraber de avlanırız.Daha iyileri sana gelsin Teşekkürler Gürkan abi.Vallaha tam bir piyango oldu bu beklemezken.Denize bile bakmıyodum atçek yaparken o derece umutsuzdum İşte kısmet..Bu arada seninki de yakışıklıymış maşallahı var.Beraber gidelim bir gün bizim iki tekerleklilerle :hungry: :hungry: İnşallah yaşayacaksınız.Bekliyorum raporunuzu Berkan Bey Teşekkürler.. Teşekkürler Metin Bey.Sahteyi internet üzerinden almadım.Yerel olarak Tekirdağ'dan aldım. SAhte bu Daha irileri sizin olsun.. Teşekkürler Ersin abi.Sabah akşam tam anlamıyla balıkta olacağım Daha irileri senin olsun TEşekkürler Volkan abim.Zaten inanç yokken gelmesi balığın, kendime 1 saat gelemememe neden oldu İnşallah irileri senin olsun.
Tebrik ederim Murat kardeşim çok güzel bir lüfer almışsın, keyfli avların daim olsun, devamına rastgele
Aslında Gürkan abi satan yok Ben bunu bir tanıdığımdan aldım.O da büyük ihtimal netten sipariş etmişti.