Akşam suyunda gelen harikalar.27.Haziran. 2009 Sivrice.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili arkadaşlar, sevgili kardeşlerim,
    Uzun zamandan beri çapari ile uskumru avı devam etmekte, arada sırada aldığımız uskumrular bize gene güzel avlar yaptırdılar, bu seri avları her gün
    yazmak istemedim zira çapari avı hep aynı, birazda can sıkıcı olmasın diye,
    bu arada kendi şirketimin işleri içinde çalışmalarımı yoğunluşturmak zorunda kaldım, iyide oldu, birazda sağlığımla ilgilendim, dizimde arada sırada beni rahatsız eden bir ağrıyı Çanakkale, Anadolu hastahanesinde Ortapedi uzmanı opr.Dr. Celal kardeşime gösterdim, abi yarın sabah gel hemen hallederim, bir gün sonrada balığa çıkarsın deyince, doğru hastahaneye, yanımada sevgili kardeşim, Mercan Kenanı da alarak, ona buradan çok teşekkür edeiyorum, beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı, bir saat süren ameliyatı seyrettim, kıkırdak paeçalarını tek, tek temizlediler, aradan 4 saat geçtikten sonra beni yürüttüler,
    inanılmaz bir olay, artık dizimde hiç bir ağrı kalmamıştı. gene buradan sevgili Dr. Celal kardeşime çok teşekkür ederim, ona söz verdim, beraber balığa çıkacağız ve akşama ızgarada balıkları götüreceğiz.
    Geleleim bu günkü avımıza, Mercan Kenan kardeşim ile Sivrice balıkçılar kahvemizde çaylarımızı yudumluyoruz, Conta kaptan artık kahveye bakıyor, arada sırarda da denize açılıyor, ama yaptığı börekler ve çaylar çok güzel,
    saat 16.00 civarında hava çok güzel rüzgar hafif esiyor, dalgalar musait, ve:):):) teknemize atlıyoruz, ver elini bize güzel deniz deyip, basıyoruz gaza.
    Bu günkü avımız gene çaparide uskumruyu aramak , üç günden beri balığa çıkamadık, uskumruda kalmadı gibi, belli olmaz deyip çaparimizi açmaya başladık, arka taraftan denize salıyoruz, bende avlak yerine giderken, balık bulucum ile balık sinyallerine dikkat ediyorum, çaparilerimizi denize indirdik, sırtı çeker gibi çapari çekiyoruz, zira şu anlarda su üstüde alabiliriz, orta sularda ve derinleride balık bulucu ile takipteyiz, Valla iki saattir dolaşıyoruz, yok, bir tek balık bile yazmadı, alamadık.
    Artık bundan sonra sırtı yaparız diye konuşuyorum, Kenen kardeşim bu günlerde Barakuda gelebilir, bak... ben söylemiş olayım sende duymuş ol dedim, barakudaların olduğu tarafa diderken denizde olan çapari takımına bir şeyler vurdu, balık bulucu ötmeye ve yazmaya başldı takımı bıraktım ve takım balıklarla doldu, inanılmaz bir balık, elimden takımı alacak, balıkların attığı kafalar hiç bir şeye benzemiyorlar, Kenen gel bak diye onada oltayı verdim, şaşırdı kaldı, olmaz böyle bir şey diye bağırmaya başladı, teknedeki yerlerimizi aldık, ben takımı çekiyorum, Kenan denizden gelecek balıkların neler olduğunu görmek için denize bakıyor ve... Kenan'ın haykırışı, Melanurlar geliyor, Melanurlar geliyor,... inanılmaz, fotoğraf çekece bile vakit yok, hele aralarında irileri gelince , bayram yapıyoruz ve 12 adet melanur sayıyoruz,:)
    Çok sevinçliyiz, çaparilerimizi topluyoruz, programmımız devam ediyor, sırtı çekeceğiz, tek olta salıyoruz, zira denizde biraz dalgalanmaya başladı, ben benim avlak yerlerimde dolaşıyorum, her an alabiliz, sırtı takımıma her an bit barakuda vuracakmış gibi geliyor ve bunu Kenan kardeşim ile devamlı paylaşıyorum, takımıma bir kurşun daha ilave ettim, her zaman barakudaları tuttuğum yerden bir düş yatım, takım boşalır gibi oldu, aniden geriye doğru çekildiğini hissettim, tama, tamam... geliyor aldım deyince, Kenan kardeşim
    kepçeyi hazırlamış bile, bizi fazla uğraştırmadı ve muhteşem Barakuda.:)
    Çok sevinçliyiz, çok güzel gidiyor, hava kararır gibi deniz kaldı, ruzgar yok, Haydi Kenen sende bir takım çıkar, şu anda ikimizde aynı anda sırtı çekiyoruz, havanın biraz kararması ve güneşin batması , tam Barakuda avı için ideal,
    açık sığlardyız, tekrar hafif bir dönüz yaparkan , gene bir balık aldım ve Haydi Kenan... sende çabuk çek diye konuşurken, Kenen'da.. bende aldı abi diye bana sesleniyor, motoru stop ettik balıklarımızı çekiyoruz, ben balığı gördüm, Sinari bu hemde benim aşkım, diye bağırıyorum, bu arada Kenan'da abi bu takım boş geliyor diye bana bağırıyor, bende o bir barakuda, hep öyle yapar çek, çeeeeeeek diyorum ve sahaser barakuda Kenan kardeşimin oltasında, Yozuri Tobimaru lara asılı olarak ölümsüzleşiyorlar, yeterli balığımızı da aldık, bas gaza, doğru limana, Limanın hemen yanında Muammer ustanın yerine gigiyoruz, hanımlarda bizleri bekliyor, Kenen kardeşim balıkları, Barakudaları temizledi Muammer ustada ızgaranın başında, gerçekten ızgarada Barakudalar çok güzel oluyor, çok güzel bir av , çok güzel balıklar ve çok güzel bir akşam yemeği, bu arada dizimde çok iyi.:)
    Hepinize Sivrice'den selamlar sevgiler, hoşçakalın.:)

2. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

Orhan abi sabah sabah kalktım kahvaltımı yaptım.Bilgisayarın başına çayımı alıp oturdum ki uzun zamandır hasret kaldığımız raporunu gördüm.Gerçekten çok güzel bir av ve rapor.Tebrik ederim.Diziniz içinde geçmiş olsun.Umarım bir daha hiç sıkıntı yaşamassınız.Üniversiteyi Çanakkalede okumuştum.Gerçekten balık popilasyonu açısından bulunmaz bir yer.Bu zevki iliklerinize kadar yaşadığınız için tekrar tebrikler.Arayı açma abi senin raporlorunu özlüyoruz.Tüm dostlarınıza selamlar.

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Sinagrit Baba
    Herşeyden evvel bu harika avınız icin sizi tebrik ediyorum.
    Bu capariyle melanur yakalama işi bu sene hakikaten arada başımıza gelen bir durum oldu.Banada geceenlerde 3 adet istakaroz birden geldi.
    İnşallah profesyoneller temizlemeden evvel bir m iktar daha Barracuda tutarsınız.Belki bende şansımı denerim.
    >Ayağınızın hic sorun cıkarmamasıda sevindirici,tekrar gecmiş olsun diyorum.
    Sevgiyle kalınız.

4. oltacı_

oltacı_

Günaydınlar Sevgili Orhan abim,

Pazar sabahı açtım gözümü ve kamaştımıdır ne? anlıyamadım, Biraz dikkatli bakınca senin rapormuş meğerse:) Yine yapmışsın yapacağını ( ortaya büyük boy karışık) Keyifle raporu okudum, seni ve Mercan Kenanı tebrik ediyorum.

Geçmiş olsun dileklerimi yeniliyorum, inşallah bir daha bir proglem yaşamassın diye dua ediyorum.

Bereketin daim olsun.

5. lvnt

lvnt levent

öncelikle geçmiş olsun.avınız ve paylaşımınız içinde tebrik ve teşekkürler.

6. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Geçmiş olsun

Orhan abicim geçmiş olsun,raporun harika balıklarda muhteşem. Bol balıklı ve sağlıklı günler dileklerimle..

7. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    olay budur

8. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    abi valla dün ameliyat bugün av helal sana

9. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    kenardan at-çekte kullanılan tüm malzemeler
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    yakaladığımda heyecanlandıran balık
    Sevgili Orhan abi öncelikle çok geçmiş olsun.Aramıza sağlıklı bir şekilde dönmen bizi çok mutlu etti. Yine harika bir av, harika bir anlatım. Sanki yanında gibiyiz. Bize bu zevki yaşattığın için teşekkür ederiz. Allah sana sağlıklı yaşam nasip etsin, rastgele ustam.....

10. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    Selam

sevgili orhan abicim öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunayım rabbim sağlıgınızı artırsın abicim :)
    tekrar seni raporlarla görmek ne güzel
    denizdeki kısmetinide almışsın abicim
    hele akşam ızgaraları müthiş afiyet ve muhabbetiniz bol olsun inşallah:D :D

11. 3182

3182

Orhan abi gecmis olsun. Baliklar sahane resimler harika. Aviniz daim olsun.

12. LapinCash

LapinCash

Öncelikle geçmiş olsun özlemiştik avınızı bende geç uyandım kahvaltıyı bilgisayarın yanında yapıyordum vede okuyordum harika bir av dün ameliyat bugün av harika bir şey tekrar geçmiş olsun.

Mercan kenan abiyide sitemize üye yapsana abi .. :D

13. iskelesancak

iskelesancak halil

Favori Kamış:
    kamış.alba marlion motor banax sx5000
    En İyi Avı:
    mırmır
    gecmiş olsun. abi süpersin güzel bir av olmuş tebrikler

14. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    geçmiş olsun Orhan Abi

Geçmiş olsun büyük usta... Raporlarını özler olduk :))
    Paylaşımlarının devanımı dileğiyle...
    Rastgele

15. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    geçmiş olsun orhan abi. valla süper bir av olmuş, anlatımıda harika. insanın içi gidiyor:D :D

16. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Orhan abi önce geçmiş olsun sonra da maşaallah ve rasgele. Neleri kaçırdığımı ancak bu kadar iyi ifade edebilirdin:p

Rasgele

17. sinağrit_baba

sinağrit_baba MURAT

Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Shimano Stradic, symetre, spheros, sienna
    En İyi Avı:
    Sinarit 1,5 kg
    Büyük Usta Orhan Abimize geçmiş olsun, avları bol olsun...

18. shero

shero SEREF KOCADÖLÜ

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    shimano
    Orhan abi ne güzel haberler bunlar :) valla raporu okuyunca köyümü özledim :)) muammer abi hakkını vermişdir o balığın. herkese çok selamlar
    ellerinden öperim

19. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    hepimizin hayali bu sanırım çok güzel görünüyor balıklar ayrıca çok çok geçmiş olsun saygılar...

20. BlackSharks41

BlackSharks41 Orkun

Favori Kamış:
    Olta
    Favori Makine:
    Sea Master F665
    En İyi Avı:
    5 Kg Mığrı
    Geçmiş olsun Orhan abi.Balıklarda harika.Elinize sağlık..