Merhabalar akşam 8 gibi tarabya kalenderde olacağım buraya yakın olan abilerim kardeşlerim var ise gelmesini rica ederim tek başına keyifli olmuyor reeling
Tarabya Otel önünde Kenan (VPN), Aret ve ben gece yemli avlanacağız. İsterseniz gelin, tanışmış oluruz.
Yarın iş var cok fazla geç'e kalmam ama 1 e kadar orda dururum bende önünde olucam malzeme için dükkan varmı o taraflarda hiç bilmiyorum ahmet abi var diyorlar ama oda tezgahta satıyor sanırım
Organizasyon gibi oldu 4 kişi olduk sende gelirsen 5. Ahmet abi ile tanıştırırım seni, bizim arabalar malzeme dolu zaten.
Eşkina, ispari, iskorpit. Aret'te karşıdan geliyor. Gelirken sorun olmaz bence, o yönde trafik olmuyor. Gece 12'ye kadar ordayız. Bekleriz.
bilerek az söylüyorum balık durumuna bağlı. Benim için sorun yok, yeterki balık olsun sabaha kadarda dururum.
Çünkü gelişim 11 i bulucak bi takım işlerim çıktı *** balık olurda dururuz ben kıyıdan kıraça toplarım
bende gelmeyi ve sizlerle tanışmayı isterim. elimiz boşta gelmeyelim. yem ve takım olarak ne getirmemeiz gerekiyor ? kaya kurdu olur mu ? yada teke mi kovalamamız lazım.
Mehmet abi, oğlu Cem, Aret, Can, Kenan, Tolgahan ve arkadaşları ile buluştuk. Takımları açtık. Hepimiz yemli takımları açtık. Yemlerimiz çok çeşitli ne ararsan var Dolmalık midye (canlı), teke, tavuk, istavrit (canlı), karides, kefal yavrusu. Önce ufak vuruşlar var ama alamıyoruz balığı. Sonra küçük iskorpitler geldi, geri gönderdik onları. Gecenin ilerleyen saatlerinde; Kenan bir adet kefal yakaladı (teke ile) Aret bir adet eşkina yakaladı (teke ile) Kenan'da bende çok şaşkındık çünkü Tarabya'yı hiç böyle görmedik. Gece olunca bütün balık çekildi. Gündüz gelen istavritler bile yoktu.idk Artık hedef palamut, pazar sabahı denemeyi düşünüyorum. Ona göre bir organizasyon planlarız. Katılan herkese teşekkür ederim, tanıştığıma memnun oldum. Rastgelsin.
Valla ben diğer takımlarla gelicem bir daha dediğin gibi abi istavrit kıraça filan hiç birşey yoktu hepsi çekilmişti
Ya bende 2 gündür herzamanki gibi aşiyana iskorpite gidiyorum ama 1 tane ala bildim kafayı yicem Normalde bu zamanlarda aşiyanın iskorpitle dolu olması lazım tarabyadakiler çokmu küçüktü ?
Balık açısından verimsiz de olsa katıldığım için çok memnun olduğum bir organizasyon oldu. Tarabya'nın usta müdavimleri Ceyhun ve Kenan'ı zaten uzun süredir ziyaret etmek istiyordum. Bu tanışmadan sonra, önümüzdeki sezonda sıkça birlikte avlanacağımızı düşünüyorum. Mehmet abi, Tolgahan ve diğer arkadaşlarla da tanıştığıma çok memnun oldum. Bence bu avları 1 ay kadar önce denesek çok daha iyi sonuçlar alabilirdik. Artık Ceyhun'un dediği gibi Boğaz'da önce palamutları sonra dişlileri karşılama zamanı... İskorpit ise yakında bollaşır diye düşünüyorum.