işte yiğenim tugay hayatının en büyük balığını cekti 500 gr 600 gr arası harika bir mırmır babam yine çekti 300 gr 400 gr arası oda harika mırmır mırmırların yakın cekimi küçük dayım gene harikalar yarattı valla helal olsun yem sadece ekmek işte eniştem ve küçük dayım işte birader ve hasılat babam ve küçük dayım ve final
Ooofof be emrah.Tebrikler demek gelmedi içimden.O gördüğüm parmak kadar balıklar sivribiuin karagöz değildir inşalah.Yoksa çok yazık çok.
Ne desem yetersiz kalır,kıyıdan yemli avcılık ancak bu kadar güzel ve verimli olabilirdi herhalde.Öte yanda, varsa limit altı balıklara da yazık olmuş derim.Daha iyi ve daha iri avlarınıza rasgele.
Sarpa ve karagözü ayırt edebinilirim. Bunlar nedir acaba Ayrıca sarplarda çok küçük.Bana onları haklı çıkarmaya çalışma
Emrah kardeş herşey iyi güzelde şu küçük balıklar,cinsi herneyse pulunu sıyır,içini temizle kılçığını ayıkla geriye kaç gram et kalır allah aşkına.Yani balık tuttum demek değildir bu.Sana tavsiyem kendini aş hedefini büyüt.Vazgeç şu küçük balık sevdasından.Herkese büyük balıklı günler diliyorum.