Aksaray Gülağaç Balıklı Göl

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında autan tarafından paylaşıldı.

1. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Selam,
    Aksaray Gülağaç Balıklı gölde ge tür balık çıkar ve bunu hangi yem yada sahte yemle yakalayabiliriz ? Şimdiden teşekkürler.

2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

İmza ayarlarınızı yaparsanız sizi daha iyi tanırız.

3. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Arkadaşlar,
    Bana cevap verecek yok mu?

4. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Merhaba,
    İş için Aksaray da bulunduğum sırada 3 saatimi daha önce de bahsettiğim Gülağaç Balıklı Göl de geçirdim. Çevredeki insanlar gölde sazan ve alabalık olduğunu söylediler ve bende kıyıdan bir süre at-çek yaptım alabalık ümidiyle. Ama sonuç hüsran. Gölde gümüş dışında hiç balık görmedim.
    Doğa harikası bir yer. Her zaman ki gibi insan eli değmiş ve kirlenmiş. Göl kıyısındaki kopmuş misina ağ parçasından bir adet kaplumbağayı canlı iken kurtardım ama ağda ölü olan da vardı. Her zamanki gibi maksat güzel havada doğayla iç içe olmak olduğu için 2-3 saatin sonunda hiç balık alamasam da kaplumbağayı ölmeden kurtarmanın mutluluğu ile göndüm. Umarım fotoları beğenirsiniz.
    Görüşmek üzere.
    Görkem AKTAN

Gölden manzaralar

Fotoda ölmüş kaplumbağa gözüküyor

Karadaki hali. Ağ yalılarak yok edilmiştir.

İnsanlarımız ÇOK TEMİZ.

5. Gökhan Aydınlı

Gökhan Aydınlı Gökhan

Favori Kamış:
    Extreme Cast, Okuma Powerliner
    En İyi Avı:
    İçi mazot dolu, bir bidon
    O ağları bırakıp gidenleri kınıyorum, ortalıkta iğne misine bırakmamaya özen gösterelim bizlerde. Unutmayalımki kuşların diğer canlıların bacaklarına dolanıp onları sakat bırakabilir, onlara zarar verip öldürebilir bu metaryeller. Sende üstüne düşeni yapmışsın sağolasın . Çok güzel bir yer gördüm resimlerde birde dikkatsiz köü insanların atıklarını.Sağol Görkem.

6. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Görkem Bey duyarlı davranışınız takdire şayan. Resimlerle de gayet güzel bir tanıtım yapmışsınız. Alabalık deyince içimden keşke dedim ama kirlenmiş olduğunu söylemeniz içimi burktu. Bu bildiğimiz son resimdeki gibi çevre kirliliği mi yoksa etraftan göle dökülen sanayi atığı sular vs mi var? Yine de değişik zamanlarda tekrar deneyin. Orada alabalık popülasyonu nasıl başlamış, gökalalardan mı? Yerli ahaliden su kenarında gördükleriniz olacaktır muhakkak. Onlar daima en iyi bilgi sağlayıcılardır. İnşallah güzel istediğiniz gibi balıklarla karşılaşırsınız orada.

7. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Rıfat Bey,
    Göle herhangi bir fabriha vs. den du akmıyor sadece çevresel kirlilik var. Alabalığa gelince ise hiç görmedim ama var olduğunu söyledikleri için şansımı dnemek istedim. Avlanan yerli halktan kimseyi görmedim, belkide öğlen vakti olduğu için göremedim. Ama tekrar o bölgeyi deniyeceğim. Raporunu da eklerim. Görüşmek üzere. RASTGELE