Öncelikler herkese selamlar.. önümüzdeki hafta izinde olacağım için bot ile kazandere barajında avlanmak istiyorum, öncelik turna olacak artık gelirmi gelmezmi bilmem başka ne tür balıklar var orada bilmiyorum, zaten baraja bir defa gittik 2 ay önce kıyıdan birşey yapamadık birde bot ile deniyelim diyorum.. deneyimli ustalardan öneriler bekliyorum.. bot 2.80 iki kişiyiz elektrikli motor ve 182 amper sıfır aküm var birde 72 amper yedek akü götürecem. ikide can yeleğim var bu şekilde bu barajda sırtımı çekmek daha uygun olur yada belirli bölgelerde durup atçekmi yapmak lazım? kaşık atıcaz büyük ihtimal bunun önüne kurşun takmak gereklimi? sanırım epey derin bir baraj? kurşun ağırlığı ne kadar yeterli olur? gölün orta kısımlarındamı at çek yapmak gerek kıyılardamı? gölün hangi bölgeleri daha verimlidir ? başka önerilerinizde varsa lütfen yazın hepinize rastgele.. reeling
aksicime giden yok sanırım biraz araştırdımda yasak galiba o baraj AVLANMANIN TAMAMEN YASAKLANDIĞI İÇ SULAR Akgöl, Kazandere, Pabuçdere, Velikadere KIRKLARELİ Merkez Ahmet Bey Göleti, Dokuzhöyük Göleti. Vize Kazandere Demirköy Akgöl, Kazandere, Pabuçdere, Velikadere
DÜZELTME ! Merhabalar Arkadaşlar burada bir yanlış anlaşılma var. Pabuçdere, Aksicim baraj göllerinde av yasakları haricinde avlanma tamamen serbesttir. Yasak olan yerler Pabuçdere, Aksicim dereleridir. Baraj göllerinde herhangi bir yasak uygulanmamaktadır. Bununla ilgili bilgiyi Çevre ve Orman Müdürlüklüri, Su ürünleri müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz. Kolluk görevlileri jandarma zorluk çıkarıyor mu evet çıkarıyor ancak hakkınızı aradığınızda problem kalmıyor.