internette "deepfishing" diye adrasan'da balıkavi organizasyonu yapan bir firma var. Başka var mı acaba? Ya da oraya gidildiğinde yerel balıkçılardan da yardım alınabilir mi?
tesekkur ederim bilgiler için. malum istanbuldan gidicez, vakit dar. Sıkıntı olmaması için bu bilgiler çok faydalı. yarın aricam mutlaka...
yabancı olduğumuz bir balık türü açıkcası, takım konusunda da desteğe ihtiyacımız olucak mutlaka. lüfer olsaydı affetmezdik tabi
Namık abiye bir rica et bence...Sadece izlemek için evet ben hala yakalayamamış olsamda kuzunun hala çıktığını biliyorum..Ve aslına bakarsanız beni deli eden de bu ztn:S
bugun sabah görüştüm kendileriyle, geçen ay güzel balık aldıklarını söyledi, sezon bitti mi tam olarak bilmiyorum açıkcası, bittiyse yorulmaya gerek yok oralara kadar tabi...
esprilisin, benim sadece sormak istediğim, lüfer mesela ağustos 15ten itibaren girer boğaza, yok mu bu balık için bi mevsim hata ben de, yaşça büyüksün neyse boşver sormamışım kabul et sen...
teşekkür ederim balık kesinlikle kısmet işi. Ancak İstanbuldan 850 km yol gelicemiz için durum biraz farklı. Sadece cumartesi tam gün ve pazar öğlen var. Tam bilgi edinip oyle yola çıkmanın bizim için avantajı büyük olucaktır...
Evet anlamak zor Namık Üstadı..Bende anlamadım zaten ama çok takmadım..Belki kendi kendine bulmanı istiyodur..O kendi yöntemlerini yıllarca emek çaba zaman sarfedip bulduğundan olabilir bu bide böyle düşünmek lazım..
tabiki keyif, zaten ben balık yemem pek amaç tamamen güzel bir hafta sonu geçirelim, eğer balık tutarsak da güzel bir tecrübe ve anı olur bizim için...
Hakan Bey, Ekim ortalarinda, Ramazan bayraminda DeepFishing / Menderse Bey ile balik avina ciktik. Sabah turu yaptik, 07.00-13.00 arasinda 7 saat sirti cektik. Su sicakti, balon disinda balik bulamadik. Namik Bey`in dedigi gibi Kuzu sezonu Ekim sonunda ancak basliyormus. DeepFishing amatorlere, uzaktan gelip akdenizi ve baligini bilmeyenlere guzel bir hizmet veriyor. Iciyorsan sigarani cakmagini al yeter. Balik nasip isi, bence siz balik varmi yokmu diye dusunmeyin, hava nasil olacak onu arastirin. Onca yolu gidip te denize cikamamak asil husran olur. Rastgele.
Merih Bey, Gerçekten de akdeniz balığından hiç anlamıyorum. Menderes Bey'le görüştüm. Su sıcaklığının akya için ideal olduğunu belirtti. Tabi ki herşey kısmet... Ben salı gunu istanbuldan hareket ediyorum arabayla. Çarşamba ve Perşembe avlanıcam kısmetse. Kardeşimle babam cuma uçakla gelicekler. 2 gün de o nlarla çıkıcaz. İstanbuldan yola çıkılacağı için uçak biletlerini önceden almak gerekiyor. Hava kötü olursa antalyayı gezeriz artık saygılar
Çok ucuzmuş 190 lira ne ki yav 19 lişra derr gibi normal fiyat çokda pahalı değil aslında ama ne gibi içerikleri var tam olarak bilmek lazım...
soyle dusunmek lazım tekne saatte max 1 litre yakar tam gun 10 litre yaksa 30 lira yakıt. Artı tekneyi kullanan sizinle birlikte 10 saat, artı takımlar... fiyat yuksek gozukse de makul bence
abi adamlar 5.60 fiberle gidiyo bilmiyorum beni sarmadı bu deepfishing hiç belli olmaz ama gidebilirimde deepfishing yerine N@MIKFİSHİNG turu tercih edin derim