[/URL][/IMG][/URL][/IMG] ben ve 10 arkadaşımın cuma akşamı yaptıgı akya avının resimlerini begeninize sunuyorum,3 tanesi tam bir trofe arkadaşlar yaklaşık 25 şer kilo,akdenizde akya bayramı yaşanıyor,avlagımız iskele ve derinlik yaklaşık 20 metre ,yem tüm kalamar,120 misina ile yatırma sistemi ile avlanılmıştır
abicim valla atlayıp geliyorum iskenderuna yapılırmı şimdi bu bana şaka bi yana helal olsun valla allah daha iyilerini nasip etsin
Adet sanki fazla gibi. Keşke trofelerden 2sini alıkoyup dilerleri salınsaymış. Ne var ki, balıklar çok güzel gözüküyor.
dediginiz gibi adet fazla ama bu av 11 kişi tarafından yapıldı yani kişi başına hemen hemen bir adet balık düştü
Sınırı geçmediniz inşallah.Süperler keşke Denize gidebilsem.Hepsi oltayla dimi.Ne kadar çok ya tebrikler.
Fotoğrafın hemen sağındaki ben ve 10 yazısını aralık vererek fotoğraftan bir kaç satır aşağıya alırsanız arkadaşlar toplam 11 kişinin avı olduğunu daha iyi görebileceklerdir. Ben 3. bakışımda görebildim, Güzel av olmuş, Tebrikler
Murat abi,suat abi oraya ben ve 10 arkadaşımın yazmış." ben ve 10 " resimin sağ alt köşesinde kalmış,o yüzden bi yanlış anlaşılma oldu heralde
Sevgili Mehmet Akif, sonradan farkettim, ve fark eder etmez ilk yazdığım yorumu sildim. Konuyu açan Suat bey eğer biraz aralık verip fotonun hemen yanında kalan ben ve 10 ibaresini aşağıya alırsa, limitler konusunda duyarlı olan site ahalisi sevinecektir. Lakin dikkatli bakılmadıkça görünmüyor, Sevgiler
"ben ve 100 arkadaşım" yazılsaydı da bi yanlış anlaşılma olurdu eminim. Bu balıklar kıskançlıktan çatlatır adamı.
Suat Bey Merhaba Öncelikle tebrik ederim. Bir çoğumuzun yabancısı olduğu Bir balık türünün böylesine bereketli ve güzel avının biraz daha detaya ihtiyacı var Bence. Mesela - Kalamarı nasıl tedarik ettiniz?İhaleden mi, yakaladınız mı? - Bahsettiğiniz yatırma takım nasıl bir düzenek? - Takımda kullanılan iğne ,köstek , beden nedir? - Kullandığınız Kamış ve motor nedir? - Onbir tane Olta iskelede balık gelince bir birine girmedimi ? - Balıkları çekerken neler hissettiniz, - İskeleye nasıl aldınız?Kepçemi vurdunuz , direk yüksek olan İskeleye nasıl çıkarttınız? - Onbir usta balıkçı kahramandan on tanesi neden fotoğrafta yok. Onlarıda görmek isterdik.Biz olsak toplanıp takım fotoğrafı çektirirdik. Hepsini bir çırpıda sordum.
öncelikle misinayı belirteyim asso 120 lik,yatırma dedigimiz sistem cift igne hırsızlı takıma kurşun takıp iskelenin ucundan ileri atıp dibe ulaştıgında hafif boşlugunu alıyoruz,kalamarlara gelince dün geceki avda tam tamına 5 kilo kalamar kullanıldı kalamarları iskenderunda balız halinde mezattan aldık,biz resim cekerken diger arkadaşlarım cupra avlamakla meşgudü,gün dogumüyle birlikte çok güzelde cupra vurdu,bu arada cupra avlarında kamış kullanıldı ama akya da el oltası olarak avlandık,bu arada balıklar hep birlikte vurmadı oltaya sabaha kadar yapılmış bir av peyder pey aralıklı vurdu ve iskeleye büyük bir kepce yardımıyla alındı,içimizde avlayan arkadaşlar bilir akya çok gülü bir balık el oltasına vuran 20 kiloluk akyanın kafasın cevirmek tek başına her babayigidin harcı degil çok iri olanları 3 kişi çekebildik,bir boşluk verdiginizde tek kafa darbesiyle 120 lik misinayı patlatıyor,umarım birgün denk gelir bu mücadeleyi yaşarsınız herkese rast gele