mrb arkadaşlar , akyar barajında son durum nedir , bu aralar uzun zamandır gitmedigim akyar barajına gitmeyi dusunuyorum . bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum . şimdiden herkeze tşk eder, kurallara uygun bereketli avlar dilerim .
Ben 3 aydir romanyadaym kendim gidemedim ama akadaslarla haberlesiyorum gecen hafta 4 saatte 7 turna almislar ve 1 i 4,5kg mis. Canilli baya iyi diyorlar ama gitinmi son zamanlarda ? Bide Canillida gece kadifeyede atiyoruz sabahda at cek ve canli calisiyoruz
Akyara gecen haftalarda gittiğimizde tam botu indireceğimiz yerde karşıdan karşıya ağ gerilmiş olduğunu gördük kısa bir tartışmadan sonra ağın karşı kıyıdaki ipini kestim... adamlar fütursuzca ağ geriyor.... balık ürmüş olduğundan herşey uygun olmasına rağmen bir tane bile vurmadı eve boş döndük
sabah saat 5 olduğundan çok erken diye düşündüm ancak itiraz etseler arayacaktım biz bu köydeniz yapma bir daha germeyeceğiz falan dediler...
meriç kardes verdigin bilgi için cok tşk ederim , canıllıya 1 ay once gittim fakat boş dondüm , akyardan arkadaslarınız canlı yem ile mi calışmışlar yok sa meps sasi mi ?
Öncelikle örnek davranışınız için tebrikler ama o ipi kesmekle katliamı 5 katına çıkartmışssınız o ağ suyun içinde kaldıkça daha çok balık yakalanıp ölecek. keşke ağı çıkarıp jandarmaya teslim etsek daha mantıklı olurdu. Herkese rastgele
slm herhalde ağ suyun içinde kalmadı tırıvırı mı bu katliamı 5 katına çıkaracak adamlar karşı kıyıdan çektiler bir de jandarma hemen arayınca geliyor mu sanıyorsunuz çoğu zaman ilgilenmiyorlar bile.