. Müzik seçimi harika "My Way" . Görüntüler çok keyifli. 9 dakika 14 saniyelik bir görsel şölen. Eline sağlık. .
teşekkür ederim arkadaşlar, bu güzellik aslında bu avları yapan üyelerimize ait. bizlerede nasip olur inşallah
Dün gece yarılarına kadar ha oldu, ha olacak diye asker ettin bizi. O kadar beklediğimize değmiş doğrusu. Resimlerine bakmaya dahi doyulamayan bu ender balığı yakalayanları hep kıskandım ve saygı duydum. Ama, ama yıllardır O'na olta atmaya hasret çektim de, bir kez olsun elim varmadı. Günah işleyeceğim diye sakındım, hasretimi içime gömdüm. Bu muhteşem güzellikler başka hangi balıkta var ki, bu denli yakışan. Alabalık; sevda demek, hasret demek, özlem demek. Ercanım, özlemlerine vuslatına, Rast gele dostum.
bu hasret ancak bu kadar güzel anlatılır sevgili abim, belliki alalar seninde yüreğine deymiş. ben niyeti iyice bozdum,çok kısa vadede olmasada,aldıgım bilgiler dogrultusunda bir ala avı planlıyorum. eğer giderde ala yakalarsam sana söz, ilk yakaladıgım alayı, boyu ne olursa olsun senin için geri salacağım
Yüreğime değmek ne kelime. Gördüğüm Alabalık meralarına korkumdan yüz çeviriyorum. Onlar, öylece orada çılgın ve masum, ben, başka bir alemde ürkek ve yalnız. Kor gibi yakan hasretlerde firari, geçip gidiyorum. Oltama geldiğinde, tılsımı bozulacak mı bu sevdanın bilmiyorum ama, biliyorum, bir gün yoldan çıkaracak beni. Umarım yakaladığın ilk alanın boyu en az 50 cm gelir ve O'nu benim için salarsın da, bu saldığın balık hasretimi tüm alabalıklara duyurur.
sana yazacak bir dolu sözüm var ama yazmama gerek yok. sen duymadığın sesimden, görmediğin gözümden anladın kadim dostum,can abim, eminimki anladın artık yatıyorum, hayırlı geceler sevgili abim, cümlenize hayırlı geceler...
Üstadım sana 2 tane ala resmi göndereceğim ama bulamıyorum bilgisayarda nerde bu resimler, deli etti beni. boylar süperdi. ama bulamıyorum maalesef.
Senin için var üstadım var hatta elini tatlı suya değdirmemiş bir olarak var. benide götüreceksiniz ya birgün bu avlara, var bu resimler ama halen bulamadım. hemde membasından geldi. (Beni alıştırırsan vay o tatlı suların haline, hemen bir takım yaparız tatlı sucular da benı asar herhalde. olurmu olur acemı şansı izleyeceğiz öğreneceğiz yapacağız artık bişeyler.)
Aman ha,sakın ola ki elini tatlı suya bulamayasın. Hele alabalığa hiç dokunmayasın. Unutursun denizleri, küstürürsün lüferleri, ağlatırsın torikleri. Aliço başka yar sevmiş diye kıskandırma levrekleri. Alabalık, ala geyik gibi çeker kendine de, daha da iflah olmazsın. Benden söylemesi.
Tamam üstadım sende tam balıkçısın yani, el atmayalım tamam size kalsın tatlı sular. sevgi ile kal....
İşyeri internetinin kısıtlamaları nedeniyle videoyu henüz göremedim ama hazılıklarından haberim vardı. Eminim çok güzeldir. Bir an önce mesainin bitmesini bekliyorum. Nuri bey ile Ercan ne güzel ifade etmiş; Alabalık kendi güzelliği bir yana, yaşadığı ortamların güzelliğiyle çok özel bir canlı. İçilemiyecek nitelikte suda alabalık (doğal türler) yaşamaz. Ya zümrüt yeşili ormanlar içinden, kanyonlardan coşkun akan, ya yayla çayırları arasından süzüle süzüle akan, buzul göllerinden beslenen bir derede yada bu ortamlardaki göllerde yaşıyor. Onun kadar misafir sever bir canlı yoktur, evinin en güzel köşesinde misafirini ağırlar. Bu nedenle alabalık avına bir giden bir daha gitmek ister.