ALABALIK İÇİN KAMIŞ TAVSİYESİ

Konu, 'Kamışlar' kısmında yamansukru tarafından paylaşıldı.

1. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    Shimano stradic ci4 olacak insallah
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    öncelikle selamlar şu an elimde shimano catana 180 cm 3-14 gram atarlı kamısım var ve makıne olarak da spro mıcro passıon 605 makınem var cok memnunum ama baska alternatıf takımım yok bır tane daha takım almayı dusunuyorum makıne olarak okuma trıo 30s dusunuyorum ama kamıs olarak karar veremedım kamıs olarak butcem 100 lıra cıvarı ama kalıtelı bısey olmasını ıstıyorum ozellıkle sunu belırtmek ıstıyorum alabalıkta kepce kullanmıyorum balıgı kenara yaklastırıp kıyıya alıyorum bunun ıcın dusuk atarlı ama saglam bır kamıs dusunuyorum alacagım bu kamısı ayrıca bır derede kırmızı beneklı alabalık oldugunu duydugum yerde de kullanmak ıstıyorum o yuzden kamısta boy aralıgım 150 cm ıle 180 cm arası elımde 180 cm kamıs oldugu ıcın 150 cm veya 160 cm lık bır kamıs dusunuyorum cunku derede bana zorluk cıkarmasın bu konuda oncelıkle kamıs yardımlarınızı beklıyorum aynı sekılde kullanıpta cok memnun olanlar varsa ve trıo 30s den daha ıyı oldugunu dusunenler varsa makıne tavsıyelerını beklıyorum sımdıden tesekkurler

2. olcay81

olcay81 olcay güney

Favori Kamış:
    okuma epix v2 - lineaeffe spring carp - okuma v system 2.40 - lineaeffe rapid spin 1.90
    Favori Makine:
    okuma powerliner - okuma epix pro - daiwa regal 3000 - d.a.m quick 500
  3. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
  4. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Iyi akşamlar birşey sorayım bende.
    spro mıcro passıon 605 in çeker degeri nedir örgü misinaya uygun mu. Birde tuzlu su da ( cekeri iyi ise kullanabilirim ) kullanılır mı ?

5. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    malesef cekerını bılmıyorum ama ben gayet memnunum alabalık avında kullanıyorum yarım kıloluk alabalıklarda bana mısın demıyor ama ustu ıcın bısey dıyemem

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    kamış için imkan varsa görerek almanı öneririm.. bayilerde hesaplı içi dolgulu boyu kısa.atarı 3gr dan başlıyan kamışlar var..bende var 20tl ye mi öyle almıştım..eğlencelik olsun tek elle savurmak için almıştım geçen yıl:)
    2 takımla gideceksin sanırım.. al bir tane böyle kamış yedek takım yaparsın yanına.. ucuz olmasına nazaran sağlam kamış..

makina konusuna gelince, yinede spro passion dan devam et.. bende serisi oluştu bu makinanın..:)
    spro red arc var passion un 3 katı fiyatı.. inanırmısın ben bunu niye aldım diyorum..:rolleyes: makina güzel hoş kalite buram buram.. ama spro passion da bir o kadar sağlam..

ayrıca siz alabalık avında kullanacaksınız bunu.. size 10 luk passion yeterde artar bile.. atıp çektiğin mesafe en fazla 20mt.. büyük makinaya gerek yok alabalık için.. 180 kamışa 10 luk makina yakışır..

10 luk deyip gekme,boyundan büyük işleri var bu spro passionların:)

linki tıklayın diğer arkadaşımızda baksın..

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=43508

ayrıca bence size bir video kamera gerekli net görüntü veren.. :)
    bunu tavsiye ederim..video işleyince görüntüde azıcık kalite kayıbı oldu..orjinali daha net.. 160tl ye mi almıştım..

http://www.youtube.com/watch?v=A0et9r2vTQ4

7. EmiReiS

EmiReiS EmiR

Favori Kamış:
    Fladen, Shimano, AlbaStar
    Favori Makine:
    Shimano Exage 1000 RCDH
    En İyi Avı:
    Alabalık 58 Cm, Aynalı Sazan 14 Kg.
    Shimano Exage 1000 serisi.
    Fladen Xtra Flexx 2.10

8. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG

degerli yorumlarınız ıcın ve bılgılerınız ıcın cok tesekkur ederım bende soyledıgım gıbı spro passıondan cok memnunum ama aynı marka degılde okuma trıo veya okuma flame almak ıstıyordum tekrar bu konuyu arastıracagım kamera konusuna gelınce gercekten cok orjınal olmus ama bende gopro hero 2 var zaten o avda yanıma almamıstım almadıgıma pısman oldum ama gercekten cok begendım kameranızı