Alabalık olta düzenekleri araştırdığım kadarıyla max 30 gr atarlı 1.80 - 2.10 arası spin kamış 10 -20 kalibrelik makine 0.14 - 0.18 mm sağlam misina 00 , 0 ,1 , 2 numaralı mepss standartlarında. Bunlara ekleyeceğiniz veya yanlış dediğiniz bi durum varmı?
makineyi 30 veya 35 kullanmalısın.. kamış 180 i geçmesin..çalılık ve ağaçlık alanlarda rahat olur.. kaliteye önem ver..kaşıkların doğal renklerini bulundur..altın,gümüş,bakır..boncuklulardan..AGLİA mepps dönerkaşıklardan şaşma.00 ve 0 nolar gereksiz..1 ve 2 nolar her alabalığı alır.. rastgele
Yüremesi zor,daha ağaclık ve çalılık parkurlarda biraz daha kısa kamış kullanışlı olacaktır. Sevgiler
.... bence mısına 0,20 olsun alabalık kolay balık degıl mısına ıyı degılse meeps le beraber gıdıyor ayrıca kesınlıkle meeeps de tek gececegım marka ilba nın beyaz ustu kırmızı benek resımlerını bulamadım suan bende bı 4tl ye bulmustum 10 tane almıstım harıka alabalk hemen saldırıyor kelebegın suya dustugundekı kanat hızına orantılı yapmıslar kesınlıkle dene