Alabalık için uygun misina

Konu, 'Misinalar' kısmında AhmetKurt29 tarafından paylaşıldı.

1. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Okuma V System 210 cm spin kamış(atarı 5-20 gr)
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    42 cm Gökala, 33 cm K.Benekli Alabalık, 33 cm İsrail Sazanı, 18 cm Tatlısu Levreği, 15 cm Şiraz
    Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar... birkaç ay sonra herhangi bir derede alabalık tutmayı planlıyorum. Bunun için oldukça ince fakat sağlam, hafif meppsleri biraz uzağa atmamı sağlayacak, çabuk dolanmayan bir misina almayı düşünüyorum :) Önerileriniz nelerdir fiyatlarıda kaç tl civarı olduğunu söylerseniz sevinirim. Bu arada taşa pek takılmayan yüzeyden gelen mepps varsa onuda yazarsanız çok mutlu olurum :D

2. deepwater

deepwater Serdar

Favori Kamış:
    Albastar mastersurf 420,okuma v-system 270 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa crossfirex 2050
    En İyi Avı:
    kızılkanat,600gr,turna 2kg
    Nippon tavsiye ederim demir gibi birşey alabalık için 0.16 lık işinizi fazlasıyla görür.8 tl fiyatı var.Nippon bulamazsanız siglon da iyi misinadır.Ama Nippon kadar değil.

3. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Bende nippon super tough 0.20 tavsiye ederim. Kasna avında kullanıyorum. şimdiye dek kullandığım misinalar arasında en sağlam ve en dayanıklı olanı.

4. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Okuma V System 210 cm spin kamış(atarı 5-20 gr)
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    42 cm Gökala, 33 cm K.Benekli Alabalık, 33 cm İsrail Sazanı, 18 cm Tatlısu Levreği, 15 cm Şiraz
    Gerçekten çok teşekkürler ucuz fiyata sağlam bir ince misina öğrenmiş oldum. Selamlar...