Arkadaşlar Alabalık avında kendini kanıtlamış arkadaşlardan misina tavsiyesi istiyorum. Avlanma at çek usulü mepps ile olacaktır. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Shimano technium 0.18 ve 0.20 lik kullandim belli bir kullanimdan sonra cok dolasmaya basladi.Spronun alabalik misinasini alcaktim bulamadim.trabucconun ala misinasini aldim.Daha makinaya sarmadim ilk avda deneyeceğim. Bende bu konuyu dikkatle takip edecegim. Ala avina gelince usta degilim ama icimde dinmek bilmeyen atcek hastaligi var.Tek bir avlagimiz olup populasyon cok az.20 sefer gittigim avlaktan toplam 6 ala alabildim.Zamaninda populasyon cokken bilinçsizce yavru balikla avlanilip tatli su levregi ve kizilkanat bulastirilmis.Her avda 200 uzeri levrek yakaliyorum.Alabalillarin boylarindaki farklilik ureyebildiklerinin kaniti olsada levregin baskin geldigini dusunuyorum.Bu agaclar hep suyun altinda idi su azalinca bu manzara cikti . [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
çok aramanıza gerek yok. asso double strength 0,20 işinizi çok rahat görecektir. benim gizli kahramanlarımdan birisi de sufix siege dir. at çek avı için çok iyi bir misinadır.
Sufix'e evet ama asso'yu tutmadım. Bir kez kullandım ve sanırım ömrümce sürecek bir antipati oluşturdu. Asso mu? Çıt-çıt, pıt-pıt kopan misina.idk