Alabalık ve Sazan Takımı Öneri

Konu, 'Takım Çantası' kısmında blackboyss tarafından paylaşıldı.

1. blackboyss

blackboyss Serkan İsmail

Merhabalar sitenize yeni uye oldum ve epey okuduktan sonra bende sormak istedim,
    balık hevesimi babamdan geliyor, tabi onu denize teslim ettikden sonra bende ufaktım balık tutmam yasaktı, simdi yeniden balık tutmaya başladım ufak ufak kacip goletlerde tuttum, kasnak vb dip oltaları ile avlaniyorum yozgatta sazan var tatlı su balıgı var, artık arabamızda oldugu için Kayseri bolgesine yakın yamula göletinde alabalık tutma hastaligi basladi arkadasimin kamış ve takımını kullanıyor yada kasnakta meps atiyordum epey yormaya başladı ve kendime bir takım toplamaya başladım arkadaslar yardıncı olursaniz bir set yapmak istiyorum internetten alabilecegim yozgatta pek alacagim yer yok ve pahali is durumu yüzünden dışarı çıkmamda zor bir kac araştirma yaptim ama karar veremediz siz bilgi arkadaşlardan fikirler istiyorum.
    http://www.avmarketi.com/asp/product/5256/REMIXON-PROTECH-MAKINE-XNOM-KAMIS-SET
    bu set nasil ben balıga gittigimde ya alabalık yada sazan ile ilgileniorum meps ile at cek yapiyorum ona gore fikirler verirseniz çok sevinirim cok urun var ortada ve kalite olarak daha fikir edinemedim yardınlariniz için simdiden Teşekkürler.:confused:

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    epey okuduktan sonra üye olmaya karar vermişsin, ne güzel, keyifli paylaşımlar,

Bir tanışalım mesajı yazacak kadar, epey okuyamamışsın demek ki.

3. blackboyss

blackboyss Serkan İsmail

İşte anca yazdım acele ile o kadar oluyor aklimda da o kadar iş fikir var iken bu kadar oldu.
    Direk sazan gibi bir atlama oldu sanirim.
    Ben forumlarada yazmaktan bıktım murat bey sanrim ondan böyle oluyor.
    Sizin mesajina mevlanadan da bir örnek vererek bitirelim,
    "Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol,
    öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
    Sanırım bu sözlerden biri sizin yapmış oldugunuz yorumunuzu duzeltmenize neden olmaz.
    Eleştiriler için Teşekkürler.

4. blackboyss

blackboyss Serkan İsmail