Turnadan sonra sira alada Üstüne tiklarsaniz wallpaperin orjinal halini indirebilirsiniz. Arka plandaki fotograf bana ait. Alanin resmi ise anonim. Hepinize selamlar, sevgiler.. Diger wallpaperlar icin, http://www.uccrow.com/index.php/wallpaper
Aleyküm selam Uğurcan. Paylaşım için teşekkürler. Buzlar ne durumda buzlar, çözüldü mü avlakların buzu? Senin stresin beni de sardı, hayırlısıyla vira bismillah deyip olta atsanız da ben de rahatlasam be birader.
Ilk oltaya senin yakalanacagini biliyordum Rifat dostum Sagolasin Emre Adana'ya selamlar Nuri abim havalar oldukca düzeldi son 2 gündür. Ama gitmeyi düsündügüm göl hala asagidaki durumda Bu arada o kadar stresli mi gözüküyorum Ben de artik fotograflarla wallpaperlarla ugrasmadan av raporlari yayinlamak istiyorum Selamlar, sevgiler.. http://www.almtv.de/CMS/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=28
İnşallah, gönlünce ve düşlediğin avlar nasip olsun diyelim. Buraların da donan/buzkesen sair ortamlarla benzerliği ister istemez aynı psikolojiyi hissettiriyor. Bilirsin avlakların donması ve uzun süre buz altında kalması bir yere kadar dayanılır bir durumdur ancak başka alternatif mera yoksa işte o zaman işler kötü. Hiç çekilir hal kalmıyor insanda. Erzurum’da Aralık itibariyle taa Mayısın ortalarına kadar avlaklara veda etmek durumunda kalıyoruz. Tek nefes aldığımız yer Tortum gölü ki, gidiş-geliş 260 km. Ancak buna rağmen yine de gitmek için heyecanımızı hep diri tutarız. Sonuçta olta atacağımız bir su görmek balık tutamazsak bile bizleri fazlasıyla dinlendirir. Geçen hafta Perşembe günü Kuzgun’un yolunu açmış olduklarından gittik. Göl yüzeyi yer-yer buz. Bu sene havalar nispeten daha iyiydi. Gölün fazlasıyla rüzgar ve güneş alan aynı zamanda da en derin yerlerinden olan bölgesinde buzlar çözülmüş olduğundan 4 saat kadar kalabildik. Rüzgar ve soğuk nedeniyle erken ayrıldık.
Ugur bu wallpaperlari kendimi yapiyorsun,ne kadar güzel ugrasi bunlar,ellerine saglik. Nuri kardes buz üzerindeki avlarda güzel,lakin bu sene buzlarin saglamligi belli olmuyordu,nedenide hava sicakliklarinin ani degisimleri oldu,bizlerde cesaret edip cikamadik buz üzerine,ama ugurla telefonda konustuk,gidecegiz bir alabalik avina beraber...
Aleyküm selam Nedret kardeşim. Sevgi ve selamlar bizden. Sevgili Selim abi bu son haftalarda kaç zamandır gözüm kulağım sizlerde. Bekliyorum bir heyecanla ki sorma gitsin. İnşallah güzel birlikteliklerde güzel avlarınız olur. Hele de alabalık olur iseee, tadından yenmez abicim. Buzda balık avı hiç tecrübe etmedim. Kuzgun gölüne varan yollara kışın çığ düşme riski fazla olduğundan bahara kadar yollar ulaşıma açılmıyor. Dolayısıyla, bu türden bir aktiviteyi icra edeceğimiz tek yer olan Kuzgun'a gidipte denemeye imkan bulamıyoruz malesef. Selam ve sevgilerimle. Tadında ve gönlünüzce avlara rastgelsin muhterem abim.
Sagolasin Nedret Bende de tam tabir bu Nuri Abi. Balik bahane dogayla bütünlesmek sahane Bu arada resimler de herzamanki gibi nefis Cok sagol Selim abi. Canim sikildikca bazen ugrasiyorum iste Bu arada sürekli Schliersee'yi kontrol ediyorum. Buz cözülsün sonra beklesin saiblingler bizi