alabalık bulunan yer çok fazla akıntılı su ve dibinde genelde kaya yada taşlar var burada hangi tür teknikle avlanmam işe yarar şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
genelde meps kaşık kullanıyolar yemli avada el verişlidir yemli avda solucan veya kendi doğal yemini bulman gerekir meps ilede atçek yaparak avlanabilirsin abicim
0 veya 1 numara dönerkaşıklarla avlanabilirsiniz, forumda araştırma yaparsanız birçok konu bulabilirsiniz Akarsularda yemli takımlarla alabalık avcılığı yasaktır 5) Akarsularda her türlü doğal yem kullanılarak alabalık avcılığı yasaktır. Sadece yapay yem kullanılarak avcılık yapılabilir. Göllerde yapılacak alabalık avcılığında ise kan kurdu, kemik kurdu, leş kurdu, sinek larvaları, canlı ya da cansız içsu ve deniz balıkları hariç, her türlü yapay, doğal ve mamul doğal yem kullanılabilir. (DEĞİŞİKLİK, 5.11.2008 tarih/27045 sayılı RG)
çok fazla akıntılı olduğu için yemli avlanmanı taviye etmem zaten yasakta. en iyi ve verimli avlanma şekli meps ile at çek yaparak.ben daima 3 numara meps ile avlandım hepte memnun kaldım sanada tavsiye ederim..RASTGELE..