Merhaba Arkadaslar, ayin sonunda 1 Haftaligina alacatiya izine geliyorum. Hotelin gördügüme göre hem kumsali, hemde kenarda kayaliklari var. Bana ne tavsiyede bulunabilirsiniz. Daha acemiyim de Zannederim genelde Spin avi olur, Olta olarak hem Spin hem de surv mevcut olmayani da kisa zamanda temin edebilirim. Bi de yem hakkinda bilgi verbilen olursa memnun olurum. Selam ve saygilarla Hakan
çeşmede yanılmıyorsam ılıca limanıydı gayet güzel lidaki,mırmır,karagöz çıktığını orda av yapmış olan birkaç arkadaştan duymuştum. Kumluk Olan bütün sahillerde sabah ve akşam suyunda güzel lidaki çıkıyor bu sıralar. tam zamanı yani. gece boru kurduyla kumluklarda mırmır alma ihtimaliniz yüksek. Gece en verimli yemler boru kurdu ve sülünez. Gündüz mamun, madya ve bu sıralar yengeçte iş yapıyor. Sahilde avlanacaksanız uzak atışın faydası yüksek. Bir haftalık tatilde spinde balık yakalama ihtimali düşüktür. Spin için bölgeyi çok iyi tanımak veya yanında oraya aşina olan birisi lazım. Bence yemli deneyin.
Alaçatı Marinayı da deneyin. Sağa sola bakın millet nerden atıyorsa ordan atın. Aracınız varsa alaçatı meteoroloji istasyonunun ordan mersin koyuna gidiliyor. Orda seyrek fakat büyük çupra çıkıyor. Yemcilerde boru tipi kurşun dedikleri takılmayan kurşunlar var çok kayalık ve otluk yerlerde takılıyor olsada daha ufak taş olan yerlerde kesinlikle çok işe yarıyor. Bulabilirseniz bu kurşunlarla daha iyi av yaparsınız.
Alacati tatili güzel gecti, sagolsunlar bazi Hotel calisanlari da baliga merakli olduklarindan sabahlari herkez uyurken beraber olta salladik. Kefal, Cupra ve birtane adini bilemedigim bir balik cektik.