Alanya Av

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ejder28 tarafından paylaşıldı.

1. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

İyi akşamlar arkadaşlar 2 ay süre ile aile ziyareti sebebi ile alanya mahmutlarda ikamet edeceğim Balık avı yapabileceğim yerler hakkında bilgisi olanlardan yardım ve desteklerini bekliyorum.

Aslen giresunluyum takımlarımı getirdim rapala ile levrek çıkarmı veya alanya limanda av yapabilirmiyiz kıyıdan bunun yanında zıpkın ve elbiselerimide getirdim mahmutlar civarında dalış yapabilirmiyiz bu mevsimde neler çıkarabiliriz buralardan...

Şimdiden Teşekkürler.
    Saygılar.

2. baraküda007

baraküda007 fatih

merhaba sana biraz ters kalır ama türkler beldesinde denize dökülen bir akarsu ağazı sağı solu kayalık D400 karayolunun hemen altında ben burada avlanmadım ama avlananları gördüm rapalayla yada silikonla atçek yaparak avlanabilirsin akdenizde akarsu ağızları herzaman iş yapar bende hep akarsu ağızlarında avlanıyorum yeride yolun altında hemen görürsün belkide biliyorsundur zaten orayı, buda google mapsteki koordinatı 36.597018, 31.807342 hadi rastgele reeling

3. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

Teşekkürler

4. baraküda007

baraküda007 fatih

rica ederim ama hava fena :rain: :( bende bekliyorum dört gözle hava açsında balığa çıkayım diye reeling karbon kamış kullanıyorsan dikkat et burada kışın şimşekler çakıyor sizin orada kışın gökgürlemez budhttps://www.meteoblue.com/tr/t%C3%BCrkiye/hava-alanyaa son hava tahminleri bu sitede güzel

5. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

evet bu sabah geldik yağmur hiç durmadı ama deniz gayet düzgündü bakalım nasipse yarın öğleden sonra öyle dim çayının döküldüğü kısımda Maxrap fayu 13 cm ile at çek denemesi gerçekleştireceğim yağmur şiddetine göre..

6. baraküda007

baraküda007 fatih

hadi rastgele maxrap burada iş yapar bende kullanıyorum eğer 04:00 07:00 arasında gidebilirsen daha verimli olur burada silikonda çok iyi iş yapıyor ragot silikonları silikon topuyla denersen iyi olur

7. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

şansızmıza hava açtı hadi hayırlısı bakalaım teşekkürler..

8. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
    selam mahmutlar girişinde trafik ışıkları karşısı ve mahmutlara varmadan kesterli köprüsü karşısından dalış yapabilirsiniz ütopya otel atalanta otel kargıcak
    atçek kestel alantura varmadan oba çayı var demirtaş ta jandarmanın hemen altından demirtaş çayı var iskeledede ikitane fener var ordan ve marinada iki tane burun var ordan atçek yapabilirsiniz

burası kesterli köprüsü karşısı

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=758351194231466&set=gm.906608992690677&type=1&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=755754714491114&set=o.165976903420560&type=2&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=755755374491048&set=pcb.903643659653877&type=1&theater

bu aralar hava dalgalı karakulak ve levrek avlayabilirsiniz yemli takımla

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=692313404199308&set=pcb.902676759750567&type=1&theater

yem olarak sülünes kullanabilirsiniz ve malzeme ihtiyacınız olursa

hal kavşağında avataravmarketi.otogar civarında egetechstore.cumapazarında akmanavmalzemeleri

eğer karides veye kalamar sardalya düşünürseniz metro alışveriş merkesinden temin edebilirsiniz
    rastgele:thumb:

9. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
  10. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

Bilgilendirme için çok teşekkürler bugün avatar av marketten birkaç eksiğimiz giderdik.Hava müsade etmedi pek yağmur şiddeti ama inşallah yarın ve diğer günler özellikle at çek yapacrak avlanmayı planlıyorum sahil boyu mahmutlar dim çayı köprüsü arası bakalım nasipte ne olacak..Tavsiye edebileceğiniz avlaklar var ise şimdiden teşekkürler. Fotoğraflar aralık ayına ait sanırım facede baktımda 5 mm elbise yeterli oluyordur herhalde burada su anda ben gelmeden giresunda 7mm ile dalıyordum ama su anda burada su sıcaklığı yuksek sanırım kaç mm ile giriorsunuz suya?

11. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Ejder, 2009 dan beri üyesin toplam 7 mesaj atmışsın, ki 5 tanesi burada. İlk açtığın konu "Alanya Av". Hüseyin Abi de sana iyi destek olmuş. Ne var ne yok söylemiş. Hadi iyisin yine...

12. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

Evet kendisinede teşekkür ettim ayrıca uzun yıllar avdan uzak kaldığımız için pek forum girip takip etme fırsatımız olmadığından ilk mesajımı şimdi atmışımdır doğrudur.

Bundan sonra bol mesaj atmak nasip olur İnşallah.

Teşekkürler.

13. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
    selam malesef ben dalmıyorum fotograftakiler avataravmarketi forumdan cemal bey fikir olsun diye paylaştım avatar alibey den malzeme ve fikir alış verişi yapabilirsin

14. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

Teşerkkür ederim Kolay Gelsin.

15. ejder28

ejder28 Nihat Ejder

Teşerkkür ederim Kolay Gelsin.