Sabah deniz yatık ve temiz olduğu için pek beklentim olmamasına rağmen bir çipura ,bir sargoz ,bir çinekop ,sekiy eşek mırmırı ,birkaç fare balığı ve bir ahtapot ile günü kurtardık. Bir adet müreni ise geri saldım .Bu avda 2.10 cm Shimano spin kamışı ve 40lık Ryobi makina kullanıldı. Misina Angel Kiss Soft 26mm . 25gr gezer kurşun fırdöndü 20cm beden 7no beyaz düz parlak igne . Saat 08.00-11.00 arası . Hava güneşli su temiz . Diğer resimleri de yükleyeceğim birazdan . Herkese saygılar
Tebrikler güzel av.Lakin bir sorum olacak.Spin kamış ile nasıl bir av gerçekleştirdiğinizi merak ediyorum ? Teşekkürler şimdiden
Spin kamış ile yemli av yaptım. Bu kamış çok daha hassas ve balık vuruşları diğer surf kamışlara göre çok daha net hissediliyor. Bulunduğum mera kayalık bir nokta ve uzağa atış yapmayı gerektirmiyor. Zaten çipura hemen bir metre önümden yakalandı. Bir metre önümde derinlik beş altı metre. Çipura hamsi ile yakalandı diğer balıklar ise boru kurdu ve sülünes ile.
Teşekkür ederim.Bende falezlerde av yapmaktayım.Cidden anlaşılması zor oluyo spin ile bir nebze daha hassas olabilir.
Abi eline koluna sağlık güzel av çıkarmışsın.bir kamış daha olsaydı da atçek çalışsaydın keşke...ıskarmoz kıyıladı sonunda.güzel av veriyor.bu arada o ahtapotu taşa sarılmadan çekmek maharet ister bravo
Güzel bir çeşitleme olmuş.Yeter ki balık olsun, avlağımızda, spin kamışla da,surf kamışla da avlanalım. Bu güzel heyecanı yaşayalım. Devamı rastgelsin...reeling