yeniden merhaba arkadaşlar,bugün fırtına sesi ile uyandım,dışarda kıyametler kopuyo pimapen pencerelerin kenarından içeri sızmaya çalışan rüzgarın sesi,korku filimlerini aratmıyordu hani.dışarıçıkmanın mümkünü yok gerçekten ,yaklaşık 1 saat sonra yavaşlayan rüzgarı fırsat bilip hemen balkonun altında duran motorun yanına zor attım kendimi, fırtına, motoru yatırmış yere ,hemen kaldırdım ayakladım ve eve zor çıktım...öğleden sonra hava biraz düzeldi, hemen hava basıncını kontrol edip uygunsa balık için sahile inecektim ,baktım basınç çok düşük böyle durumda balıklar çok nazlı oluyorlar nedense ,şansımı denemek için indim sahile ,istediğim dalgalar oluşmamıştı ama kimdinler attım oltayı suya .tek olta getirdim çünü dalgalı havada idare edilmiyor yıkılıyor.neyse birkaç vuruş aldıktan sonra bu güzel sargoz geldi 600 gr.. yem ;sülünes ve kalamar iğne;5 no marıner 50500BL yer: alanya (kestel)
normalde yutması lazımdı, balık iştahsız saldırmış.3 4 vuruş daha aldım ,balık yemi yutmuyor, alçak basınçta balık kıyıda oluyor fakat yemlenmiyor.....
sargoz güzel balıktır vallah:hungry: çupra dan çok onu beğeniyorum güzel bir balık almışsın abi tebrikler sahilde dalgaları görünce amerikada surf avcılarını hatırladım bu gün küzey batıdan esiyor sanırım 3 4 gün içinde düzelir deniz
Bravo Murat Bey öncelikle fırtınaya rağmen , büyük bir cesaretinizle sargozu almışsız.Dersine hakkıyla çalışan sınıfını geçer.Siz bu havada sargozu yakalamayı fazlasıyla haketmişsiniz.Trofe avlar diler , şansınız açık olsun.Bursa'dan kucak dolusu selamlar...
Balık biraz bayat gibi gözüktü , tutulalı neredeyse 3-4 dakika olmuş gibi; ama neyse daha tazelerini de yakalarsınız umarım.
sadece fotoğraf için diktim,av boyunca elimden bırakmıyorum malum bu dalgada ayakta durması zor...reeling
kadircim deniz çok dalgalı ve hava basıncı 1010 ile 1013 arasını gösterdiğinde bu tarz avlanmanı tavsiye edrim,göğüs çizmeni çek ve sahile at kendini...selamlar
tebrikler bizler sezon başlasın su ısınsın diye bekliyoruz sizlerden gelen bu raporları görünce içimiz ısınıyo rastgelsin..