Merhabalar, Alanya tatili karelerimi zaman ve durum müsait oldukça sizlerle paylaşmıştım. Tatilimin 4. ve 5. günlerinde maalesfi havanın bozması ve denizin pek iç açıcı olmamasından dolayı sizlere pek aktaracak kareler çıkartamamıştım. 6. günde yine hava durumu sabah saatleri itibari ile batıdan rüzgarlı ve öğlene doğru rüzgar şiddetini artıracak haberlerine rağmen kıyıdan yemli Levrek denemeleri yapacaktım. Avlanılan Yer : Alanya Oba çayı Avlanılan Takım: Lineaeffe Unicast 390 + Okuma Bluehawk 65 Misina & İğne : Okuma Bluefish 0.36 + Mustad 2315 DT Kullanılan Yem : Sülünez Sabah saatlerinde yem temini için biraz zorlansamda sonunda taze yemlere ulaşmış ve av için yola koyulmuştum. Yalnız bilmediğiniz yerlerde avlanmak epeyce insanı zor duruma sokabiliyor. Yer olarak seçim yaptığım avlak oba çayının denize döküldüğü ve verimli olduğu söylenen bir yerdi. Hava sabah saatlerinde biraz sakin ama öğle saatlerine doğru rüzgarın yön değiştirmesi ve şiddetini artırması fırtınanın habercisi olmuştu. Bir süre denemelerimden sonra pek verim alamadığım yerimi değiştirmek isterken saat 4 civarı fırtına patladı. Oltam yerinden çıkarak zor bela yakaladığım ve misanamın U şeklini alması beni epeyce heyecanlandırdı. Sahilde yapılan düzenleme ve kumların elenip temizlenerek dökülmesi için öbek öbek halde toplanan kumlar bir anda ortalığı kum fırtınasına çevirdi. Takımları toplayıp oradan uzaklaşmak için epeyce uğraştıktan sonra elim boş olarak dönüşe geçtim
Hoşgeldin. Bizim kartpostallarda görebildiğimiz güzellikleri gezmişsin. Maceralı olması unutulmaz olmuştur. Balıklar senin geldiğini duyunca zaten terki diyar eylemiştir Nasipten ötesi yok.
Hoşbulduk Yine işimizin başına geçtik Napalım bıraktık geldik işte,keyifli zamanlar geçirdik ama yinede hava mualefeti beni epeyce yaraladı. Gerçi yinede güzeldi herşey biraz tecrübede oldu İlk defa kıyıda kum fırtınasına yakalandım. Kıyıdan balık almak Alanyada biraz zormuş ama tekne avları yine zamanla ve tecrübe ile zevk verir hale gelmektedir. Bir sonraki turum inşallah yazın ve Gökova Akkaya çevresi olacak. Bizi izlemeye devam edin
abi birde balığı tuttum de dişimi kırıcam güzel bir tatil gecirmişin balık peşinde koşakoşa tutmasanda zevkine varmışsın doğayı denizi oksijeni almışın daha ne olsun paylaşımlar için teşekkürler hoşgeldin