Merhaba Arkadaşlar. Tatilimin son günlerine doğru havanında açması ve rüzgar yönünün ve şiddetinin azalması biraz olsun son günlerimi iyi geçirceğime işaretti. 7. günde sabah saatlerinde sırtı denemeleri yapacak ve öğlen saatlerine doğru derin sulara açılacaktık. Avlanılan Yer : Alanya Kalessi ve çevresi Avlanılan Takım : 180 Bot Kamış ve Strike pro,MariaPrincess suni yemler (5cm) Gece uykusunu pek alamamış ve yorgun düşmüş olmamdan dolayı sabah kalkarken ve yola çıkarken epeyce zorlandım. Hatta sabah evden çıkarken can yeleğimi dahi unuttum ve bu durum beni zora sokabilirdi,zira teknede başka can yeleği yoktu ve SGK bu konuda hiç taviz vermiyordu. Hızlı hızlı limandan ayrıldık Bu arada fotoğraf makinemin pilleri bitmişti Nasıl oldu bende anlamadım ama sadece bir kere açabildim ve kendi kendine kapandı bir daha açılmamak üzere.. Neyse kısmet dedik açıldık,liman ve kale çevresine doğru yol alırken sabah poyrazı dim çayından yüzümüzü dövmeye başlamıştı. Biraz güneş yüzünü göstermeye başlamıştı ki elimi montun cebine attım. Ama gözlüklerim orada da yoktu. Kılıfı ile cebime girmediğini farkettiğim gözlüklerimi motora binerken sanırım o şekilde unuttum ve yolda düşürdüm Moral daha çok bozuldu bir talihsizlik vardı ki almış başını gidiyordu,ama yinede hayırlısı dedik. Başladık oltalarımızı süzdürmeye ara sıra vuruşlar alıyorduk ki bir anda benim oltam elimden kaçar gibi oldu. Sabah saatlerinde iri melanurlar vardı ve 1-2 derken balıklar atlamaya başlamıştı. Yalnız ben hala neden bu sabah bu kadar unutkan ve dalgındım bunu anlamaya calışıyordum. Neyseki balıklarım biraz olsun bunu unutturmaya yetti. Yalnız biraz moral bozukluğundan olsa gerek ellerimi bir daha hiç cebime atmadım,ve telefon ilede fotoğraf çekmedim. Geri dönüşte kalenin burnu hala dalgalı ve bizimle oynarcasına köpürmüştü iki defa kalenin burnundan damlataşa doğru geri döndük. Saatler 09:00 a geldiği vakit kalenin burnuna doğru ve oradan da Alanya kalesinin az açıklarına derine gidecektik. Ama baktık ki rüzgarın yönü ve SGK bize izin vermeyecek limana yanaşalım dedik ve avımızı bitirdik. Sizlere sadece mutfaktan bir kare ileteceğim,kusura bakmayın. Yarın güzel kareler gelecek inşallah
Asiklar magrasi önu tam bir melanur cennetidir bir insan hayatinda o kadar cok melanuru bir arada görmesi mumkun degildiryanliz tekneciler tarafindan yasak vardir av yapmaya cunku gezi tekneklerinin ilk ugrak yeridir ve orda suya atilan akmekler ile su bir anda kaynamaya baslar buda guzel bir görsellik olusturur.Baligi bosver denizle bulusmak asil guzellik ve amac.tebrikler
ilk önce geçmiş olsun cüneyt terslik kanunları varya tam senin gününe uygun..... olsun en azından günün sonu balıklı bitmiş tebrikler ..
Unutkanlığın nedeni bol oksijenden kaynaklanan şok olmasın Can yeleği sahil güvenlik için değil kendi can güvenliğimiz içindir unutmayalım arkadaşlar. Unutmayalım, unutulmayalım
Sabah saatlerinde tekneler uğramıyor. Saat 10 dan sonra geliyorlar. Alışmışlar ekmeğe,makarnaya balıklar
Mehmet, Gezi teknelerinde öğle yemeği olarak genelde makarna ve köfte veriyorlar Bazı bölgelerde durdukları içinde su yüzeyine gelen balıklara insanlar ekmek,köfte ve makarna atıyorlar Balıklarda tabiki yemeğe hayır demiyorlar,afiyetle yiyorlar