Aranıza alanyadan katılıyorum. Alanyalı olupta hala acemiyim demekten utandığım için bu foruma üye oldum.Forum sayesinde teoride çok şey öğrendim sıra pratiğe geldi.Buradaki ustalarımdan daha çook çey öğreneceğim kesin.inşallah ilerleyen zamanlarda usta işi av raporlarıyla öğrendiklerimizi bizde paylaşma fırsatı buluruz.. Herkese sevgiler saygılar
Teşekkür ederim yücel abi hoşbuldum. Biz acemiler için alanya avantaj tabide şimdiye kadar denize anca bakmışız abi içinde ne var diye sormamışız hiç ) bundan sonra inşallah her merasını öğreneceğiz..
Hoşbulduk murat abi , zait abi , bulut abi çok teşekkür ederim.. Zait abi raporlarının hepsine baktım maşallah karagözler süper. allah hep rastgetirsin inşallah oltanız boş kalmasın. Rastgelsin
Teşekkür ederim atıl abi hoşbuldum. Ağzından bal damlıyor abi jig falan ) Allah izin verirse oda olacak abi şimdi biraz daha dip yemlide pişmem lazım diye düşünüyorum. dediğin gibi alanyada jig hayal değil birgün mutlaka böyle bir raporum olacak inşallah.
Teşekkür ederim doğan hoşbuldum. İnşallah seninki gibi güzel raporlarımda olur. Levrekleri gördüm iştahım arttı ) maşallah oltan her daim dolsun.
Hoşbulduk Özcan teşekkür ederim. Alanyadan birilerini görmek güzel. Karakulağıda gördüm. Daha çok yeniyim inşallah benimde oltamda bi karakulak olur. Rastgelsin