Alba Star Kamış Hk

Konu, 'Kamışlar' kısmında vuralersoy tarafından paylaşıldı.

1. vuralersoy

vuralersoy vural

Arkadaşlar selamlar. Kıyıdan ve zaman zaman da tekneden av için kamış ve makine bakıyorum. Aşağıda linkini verdiğim kamışı Bursa av fuarında gördüm ve oldukça hoşuma gitti. Bu kamışı kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar, lıneaeffe'nin veya diğer markaların da bu fiyatlara yakın muadil ürünleri var. Sizce hangi marka tercih edilirse mantıklı olur?
    http://albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=4110 390

Son düzenleme: 12 Haziran 2012
  2. hakan54

hakan54 hakan

hocam ben alba nın kamışını kullandım ama açıkçası pek memnun kalmadım.şuan shimano ve lineaffe kullanıyorum ikiside harika kamışlar.bu iki markadan birini tercih edersen senin için daha iyi olacağı kanaatindeyim.yani seni uzun yıllar götürür bu iki markada.tabi bu benim kişisel fikrimdir.kişiden kişiye değişebilir.

3. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. banada hediye gelmişti alba. birkere 89 tl lik kamışın halkalarını paslanmaz yapamamışlar hemen paslanıyor. bir yıl sürmez okdar yeter bence tercih dışı olması için

o paranın nerdeyse yarı parasına lineaeffe spirit al ben kullanıyorum pişman olmazsın

4. Alba ilk zamanlar çokca para kaptırdığım bir marka.
    Artık uğramıyorum. Tavsiye de etmiyorum.

5. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    Ben kullanmış değilim tavsiyede de bulunmayacağım ama kamışın ağırlığı süpermiş.Bu arada alacaksan 4.20 al bence..

6. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    alba yı artık evimden içeri sokmuyorum valla.kamışda artık uygun fiyatlı olsun diyosan lineaeffeni kamışlarını öneririm.ben kullanıyorum mesela spirit surf modeli, memnun kalırsın hem hasssas hem hafif.

7. vuralersoy

vuralersoy vural

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Lıneaeffe kamış ve okuma makine ile bir iki gün içerisinde bu işe nokta koyacağım.

8. vuralersoy

vuralersoy vural