Alba Star Marka Makina

Konu, 'Makineler' kısmında yapalak tarafından paylaşıldı.

1. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    Herkese esenlikler arkadaşlar.

Arkadaşlar,

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=alba star

adresinde bulunan makinelerden kullananlarınız varsa bana hangisini tavsiye edebilir. Evet, biliyorum, ucuz ürünler. Ancak, ben hem uygun hem de kullanışlı olan makine satın almak istiyorum. Lütfen yardım.

Teşekkürler.

2. unique

unique Cüneyt Eşsiz

3. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    önemli olan hangi alba star ürünü alırsam sorunsuz makineye sahip olurum. Bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikler verdiğiniz siteden...

4. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    Bence albastarda acele etmeyin... google da biraz araştırırsanız bir kaç tane av alışveriş sitesi var... Marka olarak : okuma-cormoran-remixon-linaeaeffe bakabilirsiniz bunlarda da ucuz ve kaliteli seriler var...

Ama o siteden alışveriş yapmam lazım derseniz alba admirel serisi 11+1 bilyeli olanlara yönelin

5. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    bir de ağırlığına ve makara misina kapasitesine dikkat ederek seçim yapın...

6. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    Bana hedef gösterebilir misiniz? Şu makineyi al, adresi şu diyebilir misiniz? Hemen alıcam çünki...

7. nidya78

nidya78 Aydın

Merhabalar;

Nerde ve ne için kullanacağınız çok önemli. Siz ona açıklık getirirseniz ona göre tavsiyede bulunabilirim. Mesela boğazda istavrit için gibi. Ama genel olarak alba yı tavsiye etmiyorum.

8. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    Karadeniz de kıyıdan istavrit ve de palamud avlamayı düşünüyorum; kaşıkla lüfer gibi...

9. nidya78

nidya78 Aydın

Karadenizi tam bilemiyorum. Ama istavrit için uzağa atman gerekecek. Bunun için surf bir makina almanı tavsiye ederim. Surf makinalar çok pahalılar. Ama sana hem çok ucuz hemde işini görebilecek makina olarak okuma razoru tavsiye edebilirim.
    http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=122

10. nidya78

nidya78 Aydın

11. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
  12. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    Verdiğin cevaplar için teşekkürler. İkinci verdiğin güzel gerçekten. Ancak 85 YTL bana göre biraz pahalı geldi. Tabii ki ileride en iyisini alacağım. Ben daha çok 25 - 45 YTL bilemediğin 45 - 55 YTL arasında bir ürün arıyorum. Ürün ucuz olduğu gibi beni de üzmeyecek. Ben bunu 10 sene kullanacak değilim 2-3 yıl götürsün, çağımız teknoloji çağı, her geçen gün yeni ürünler çıkıyor. Zamanı geldiğinde yine alırım.

13. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    tavsiyelerin için teşekkürler. ilkinin alba nın misina kapasitesi de biraz fazla olsaydı daha iyi olurdu. Bir de bunun deltası var onu nasıl buluyorsun? Bir de kaç istavrit çekerken zorluyor. Ya da şöyle diyeyim, çapari dolu iken sarımda zorluyor mu?

14. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    abi benim makinam gayet güzel(3 yıllık),ve zorlama olayıda yok. Ama delta modelini bilemeyeceğim.Albastar bence iyi bir marka. o kadar kotu olmayacağını tahmin ediyorum. misina kapasiteside gayet yeterli. 0,30/240m Eğer tüfekle atmıyacaksan tabi:D:D

15. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    Kadir seni sevdim. Tavsiyene uyup alıyorum. Son olarak şunu sormalıyım. Madem 3 yıldır kullanıyorsun. Çapari dolu çıktığında zorlanma oluyor mu çekerken. Makine ağırlaşıyor mu? Bu arada msn den görüşebiliriz detayları.

Ayrıca kamışta tavsiyen olursa ikisini bir almış olurum.

yucelbozacioglu@hotmail.com

Son düzenleme: 14 Eylül 2008
  16. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    sağol abi ben sana adresimi özelden attım görüşmek üzere.

17. unique

unique Cüneyt Eşsiz

18. sergerde

sergerde rastgelsin hacı

Favori Kamış:
    söğüt dalı
    Kararını verip av markete gittiğinde BANAX İSO 5000 modeline bakmanı kesinlikle öneririm. Uzun süredir kullanıyorum canavar gibi makine sağlam ve çok kuvvetli ve asla yormuyo. Bu makineyi zorlayacak balık bence yok ;) . En azından bi bak derim yinede karar senin. Elazığdan sevgiler.

19. turna

turna

Benim hiç makina takımtım yoktur,alba star kullanıyorum 15 tane makina var bende.hangisi hoşuma giderse vede keseme uygunsa alırım.Ayrıca piyasada adı sanı duyulmamış çok makine var vede fiatları her keseye göre.git 2-3 av mağ.araştır kesene göre al.

20. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    Valla dostlar açıkçası ben de çok şaşırdım. Ama alba starın alfa 60 lık serisinden satın almayı düşünüyorum. Zaten teknoloji hızlı ilerliyor. Her geçen gün yeni ürünlerin çıktığı bir çağda yaşıyoruz. Fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. 1,2-3 yıl beni götürsün. Yenisini alırım.

Herkese esenlikler...