Çok hafif bir kamış.Acaba sağlamlığı da iyimidir ? Nette araştırdım ama kimse yorum yapmamış ya da ben bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? 1943 Albatros 4200 uzunluk 420 cm kapalı boy 116 cm 100-200 gr 390 gr Alüminyum tıpa %80 24T Karbon
Valla Berk isabet olmus,ben acacaktim bu konuyu;siparis listemde bekliyor karar veremedim.Hafif ve guzel bi kamisa benziyor.İsallah kullanan vardir ve yorumlarini aliriz.yeni bi seri bu belkide biz alip millete yorum yapacagiz
tavsiye size üstüme düşmeden bir tavsiyede bulunacam teleskobik kamış almayın açıldıktan sonra kapanmayan bölümleri oluyor bu şekilde oldu kapatmaya çalışırken 2 kamış kırdım bilginize
Bu kamışı bende beğenmiştim ve almaya nietlenmiştim. KApalı boyu çok iyi. Verilecek cevaplar yararlı olacaktır.
Merhabalar, gectigimiz hafta bu kamisin 4.20 metre olanindan aldim, 2 kere dememe imkanim oldu, 100 gram ile iyi sonuclar verdi, fiyat/performans olarak oldukca basarili bir kamis, tavsiye ederim.
Alba star ın 4 kamışı var bende. çok sağlam fiyatına görede mükemmel. ama ağırlıkları kataloglardaki gibi değil. fincanlar ve halkalar çok dayanıksız. 100 tl ye aldığım kamış için en az 100 tl fincan , halka ve misina parası ödedim 3 ayda. aynı fiyatlarda shimano,lineafe laserfish alın derim ben...
Aslında merak ettiğim kamışın esnekliği. Çok esnek bir kamış ise pek işime yaramaz hem tasma atmada hemde uzak mesafe için pek işe yaramıyor o zaman.
uç kısmında gezer halka varsa kesinlikle tavsiye etmem. bende başka bir marka aldım .uç kısmında gezer halka var. uzak atışlarda kamışı ters çevirdiğin zaman dönme yapıyor. o yüzden malesef düz atış yapıyorum.
Kamışınız nedir bilemem ama, Catana BX tele 240 olan kamışımda, bahsettiğiniz uçta ki gezer halkanın hiçde öyle bir sorun yaratmadığını ve hatta kamışı kapatırken, o uç kısmını hafifce vurdurarak gezer halkayı yerinden kurtardığımı söyleyebilirim.
Ucuz etin yahnisi gibi olmuş. Almışken, doğru bir tercih yapılarak alınmalı ve dert sahibi olunmamalıdır bencede.