albastar 3270 falcon 270 teleskopik kamış

Konu, 'Kamışlar' kısmında anamurluva tarafından paylaşıldı.

1. anamurluva

anamurluva vahit özdemir

slmn alykm değerli arkadaşlar yaklaşık 20 gündür bu kamışı internetteki büyük av marketlerinde aramaktayım.Büyük marketlerin bir tanesinde buldum. Baktım stok durumlarında var gözüküyor ve derhal kredi kartımla siparişimi verdim.sonra 4 gün aradan geçti başladım kargo beklemeye malesef kargo gelmeyince şüphelerim arttı ve hemen aradım dedilerki stoklarımızda yok neyse büyük profesyonel bir firma böyle yapınca hayal kırıklığına uğradım.Arkadaşlar verdiğiniz siparişleri kesinlikle tlf la teyit ettirin.Arkadaşlar albastar falcon 270 teleskopik kamışı nerden bulabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.Herkese rastgele

2. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    lineaffe 390 spirit surf kamış
    Favori Makine:
    alba star kk 60, okuma avenger 45 lik
    En İyi Avı:
    kasna 700 gr, irice zargana,istavrit kovayla vs vs
    bende 3.60 ı var gayet memnunum.zamanında netten almıştım. ama 270 nasıl bir performans verir bilemiyorum. genelde nette 450 ve 5.00 mtler var.360 da yok stokta geçen gün bakmıştım...varsa da ben bulamadım. esnek bir kamış değil at çek içinse ağır...karaköydeki albastarın ana mağazasında bulabileceğin kanısındayım...

Son düzenleme: 20 Şubat 2010
  3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Yanlışlık olmasın Alba'nın ana mağazası İstoç'tadır.Belki telefonla buraya sorarsanız bulabilirsiniz.

4. andyou

andyou haldun

Favori Kamış:
    fladen x flex, alba rodex 3.90 , lineaeffe 4.50 s-curve
    Favori Makine:
    daiwa emblem x 5000, okuma avenger 30, carmoran 3000 fjet,okuma zeon
    En İyi Avı:
    lüfer kilosuna bakmadım
    vahit ağbi çokda önemli olmasa gerek şuan piyasada bu kamışdan daha üstün aynı boy çok çeşitli marka ve modellerde kamışlar var..siz ne için kullanmayı düşünüyorsunuz bide nerede kullanıcaksınız bölge olarak merak ettim bu kamış için verdiğiniz savaşın sebebini..

5. anamurluva

anamurluva vahit özdemir

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için herkese teşekkür ederim.sevgili kardeşim haldun ben bu kamışı bir arkadaşım atçekte kullanırken biraz kullandım hafif sahteye güzel aksiyon veriyor onun için tercih attim.Kullanacağım bölge mersin.

6. andyou

andyou haldun

Favori Kamış:
    fladen x flex, alba rodex 3.90 , lineaeffe 4.50 s-curve
    Favori Makine:
    daiwa emblem x 5000, okuma avenger 30, carmoran 3000 fjet,okuma zeon
    En İyi Avı:
    lüfer kilosuna bakmadım
    bende öyle düşünmüşdüm rapala için güzel olur sahiden...birde size spin kamış önericem bunuda araştırın çok zevk alıcaksınız...pro logic spin 2.70 yada 3.00 olanlarına...

7. anamurluva

anamurluva vahit özdemir

sağolasın haldun kardeş ama parçalı kamış olarak CORMORAN BULL FIGTER 240 kullanıyorum ve memnunum

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    TEKNEYATMALZEMELERİ.net 34.60 TL
    Balıkmarketim.com 34.60 TL
    AVCIYIZ. COM. 34.5 TL

Buralarda var görünüyor, bilgilerinize...:)