Albastar Bora 30 ve Victory 20 Spin Takımım

Konu, 'Makineler' kısmında tgy123 tarafından paylaşıldı.

1. tgy123

tgy123 Tugay

Merhabalar
    Ben uzun süredir araştırıyordum ve sonunda şehrimdeki balıkçı abime giderek derdimi anlattım aşağı yukarı bir inceleme araştırma süresi sonrası 2 adet 60lık makine ve kamış. 2'de spin kamış ve makine takım yaptım.

1. Takım
    Shakespeare Odyssey Full Carbon Telescopic Kamış (20Euro)
    Albastar Victory 20
    İle müthiş bir birliktelik yakaladığıma inanıyorum elbet eleştireceksiniz makinemi ama ben çok memnunun ve rahatım ağırlığı fazla gelmiyor yani. En son öğlen 1den akşam 8e kadar 1000küsür atış yaptım ve kolum hiç ağırmadı sadece misina elimi kesti. Daha sonra eldven ile çaresini bulduk. Derken babamda tatlı su levreğinin vuruşuna hasta olup birtakım istedi. Ona da evde olan bir spin carbon kamış buldum. Bir makine aldım 25 liraya ama maalesef misinayı karıştırdığı için beğenilmedi ve kenara konuldu daha sonra en küçük boyundan bir makina aldım Pioneer marka asla ama asla kimse almasın tavsiye etmem 15 lira verdim 50 kere atmadan elimizde patladı ve 100metre misina yedi sürekli karıştırıyor ya böyle şey olmaz dedirtiyor. Geri götürdüm Allah'tan balıkçı abimiz bir güzellik yaptı makinayı tamir etti ve geri aldı. Hem de bana yeni makinalar gösterdi bende albastar bora 30'u beğendim

Arkadan kalamalı

8 Bilya+ Tek yön bilya sistemi

Geri vites sistemi

Aluminyum gövde

Aluminyum makara

Tahata topuzlu CNZ kol

Tahta topuzlu katlanabilir yedek kol

Sağ-sol el kullanımı

Yedek atma teli

http://www.balikmarketim.com/?urun-detay_36069_OKUMA_TRiO_30_SPIN_MAKiNA.html

ve aldım bakalım bugün gidip deneyeceğim. Umarım beni yarı yolda bırakmaz. Victory ile çok güzel işler yaptım buzluğu tatlı su levrekleriyle doldurdum. Şİmdi bildiğimiz kiloluk levreklerde gözüm kaldı :D onları avlamak için uğraşcağım sağlam bi kaç parça jig yaptım. Bakalım kısmet olursa sizlerle de raporu paylaşırım. Tatlı su levrklerini de koyacağım yakın zamanda. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bol balıklı avlar dileğimle...

Son düzenleme: 17 Eylül 2010
  2. modena

modena

yeni takımlarınız bol balıklı unutulmaz avlı olsun...bu arada verdiğiniz linkte okuma trio 30 çıkıyor bilginize...