Merhabalar, kamış tavsiyelerini inceledim ve albastar'ın neredeyse hiç tavsiye edilmediğini gördüm. ne dersiniz albastar diğerleri varken tercih edilmeyecek bir markamıdır? özellikle istanbulda, boğazda kullanılacak surf kamış serilerinde... eminönündeki alba shop'ta kampanyalı olduğu söylenen macro 4,20 kamış 80 liradan 40 liraya indirilmiş (http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=1910 420) bu kamışa uygun olarak yine kampanyaya girmiş 10 bilyalı laserfish makara tavsiye ettiler. bu makinada 96 liradan 60 liraya inmiş. genel olarak albastar kamışlar hakkındaki düşüncelerini ve dükkanda bana tavsiye edilen kamış-makina kombinasyonu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Bence her iki ürünün de gerçek değeri indirimli fiyatlarıdır. Makine gösterşli ama sadece görüntü. Kamışın edeceği 40-50 liradır.
valla arkadasım bende 4tane kamış var çogu kamışıda kullanma,deneme fırsatım oldu albastarda var bende 40-50 liralık alba star alcagına git trabucco al,lineaffe albütçem daha fazla diyosanda başka kamışlar önerilir sana sitede kullanan arkadaslardan
3 hafta önce bir adet double sixty ve bir adet alba dyn makine aldım üsküdar albadan. şu anda her iki makinede hurda durumda. hiç bir şekilde kullanamıyorum. ilk dyn bozuldu. götürdüm, kısmen ve gönülsüz bir şekilde değiştirdiler. daha ikinci kullanışımda gene bozuldu. double sixty de aynı durumda. her iki sıfır makine de neredeyse sarmıyor. toplasan 3'er kere kullandım. bir daha ne değiştirmeye giderim ne de alba marka herhangi bir şey almam ve de tavsiye etmem.
olta atmanın zahmetli olduğu yerlerde albastar 3 mt lik kamışımı kullanıyorum 6 ay oldu sanırım 125 gr kadar kurşunlarla boğaz dahil deneme şansım oldu bir sorunla karşılaşmadım tabi adı geçen kamış ne kadar iş yapar bilemem..
bende albastar leader 3234 var 100-300 atarlı bir kamış bogazda kullanılan bir kamış kamıştan kimsenin şikayetci olcagını sanmıyorum 200 gram kursunu zorlanmadan kaç kere attımı bilirim, ama yüzükleri başa bela 5 senedir bende var bu kamış, söyledigin kamışıda bugun kısıkta inceledim karaköyde malzeme alamaya gitmiştim ve kamışa tekrar 6 adet yüzük aldım =) benim tekrar tavsiyem,başka markalara yönelmen
eyvAllah dostlar tavsileriniz için teşekkür ederim. albastardan vazgeçip LINEAEFFE OYSTER CAST 450 kamış aldım. yanınada okuma powerliner 860 makina alıp taktım. inşAllah güzel avlar yakalamak nasip olur...