Albastar kamışlar...

Konu, 'Kamışlar' kısmında Laedri tarafından paylaşıldı.

1. Laedri

Laedri Ahmet

Merhabalar,
    kamış tavsiyelerini inceledim ve albastar'ın neredeyse hiç tavsiye edilmediğini gördüm. ne dersiniz albastar diğerleri varken tercih edilmeyecek bir markamıdır? özellikle istanbulda, boğazda kullanılacak surf kamış serilerinde...

eminönündeki alba shop'ta kampanyalı olduğu söylenen macro 4,20 kamış 80 liradan 40 liraya indirilmiş (http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=1910 420)

bu kamışa uygun olarak yine kampanyaya girmiş 10 bilyalı laserfish makara tavsiye ettiler. bu makinada 96 liradan 60 liraya inmiş.

genel olarak albastar kamışlar hakkındaki düşüncelerini ve dükkanda bana tavsiye edilen kamış-makina kombinasyonu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

2. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Bence her iki ürünün de gerçek değeri indirimli fiyatlarıdır. Makine gösterşli ama sadece görüntü. Kamışın edeceği 40-50 liradır.

Son düzenleme: 15 Kasım 2010
  3. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    iyi bişi olsa indirimin indirimini yapmazlar sanırım :)

4. gladioman

gladioman mulayım naci

Favori Kamış:
    SHIMANO ASPIRE AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO Biomaster 8000 PG
    En İyi Avı:
    kofana - turna 82 cm
    valla arkadasım bende 4tane kamış var çogu kamışıda kullanma,deneme fırsatım oldu albastarda var bende 40-50 liralık alba star alcagına git trabucco al,lineaffe albütçem daha fazla diyosanda başka kamışlar önerilir sana sitede kullanan arkadaslardan

5. süha günay

süha günay süha günay

3 hafta önce bir adet double sixty ve bir adet alba dyn makine aldım üsküdar albadan. şu anda her iki makinede hurda durumda. hiç bir şekilde kullanamıyorum. ilk dyn bozuldu. götürdüm, kısmen ve gönülsüz bir şekilde değiştirdiler. daha ikinci kullanışımda gene bozuldu. double sixty de aynı durumda. her iki sıfır makine de neredeyse sarmıyor. toplasan 3'er kere kullandım. bir daha ne değiştirmeye giderim ne de alba marka herhangi bir şey almam ve de tavsiye etmem.

6. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    olta atmanın zahmetli olduğu yerlerde albastar 3 mt lik kamışımı kullanıyorum 6 ay oldu sanırım 125 gr kadar kurşunlarla boğaz dahil deneme şansım oldu bir sorunla karşılaşmadım tabi adı geçen kamış ne kadar iş yapar bilemem..

7. jackmaldow

jackmaldow Jack

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin 2.40 + Trabucco Sinergy Sea Bass 3.50 + Pioneer 1.65
    Favori Makine:
    Okuma Flame 30 + Trabucco Arkon RD 6000 + Pioneer 102L
    Katılıyorum ..

8. gladioman

gladioman mulayım naci

Favori Kamış:
    SHIMANO ASPIRE AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO Biomaster 8000 PG
    En İyi Avı:
    kofana - turna 82 cm
    bende albastar leader 3234 var 100-300 atarlı bir kamış bogazda kullanılan bir kamış kamıştan kimsenin şikayetci olcagını sanmıyorum 200 gram kursunu zorlanmadan kaç kere attımı bilirim, ama yüzükleri başa bela 5 senedir bende var bu kamış, söyledigin kamışıda bugun kısıkta inceledim karaköyde malzeme alamaya gitmiştim ve kamışa tekrar 6 adet yüzük aldım =) benim tekrar tavsiyem,başka markalara yönelmen

9. Laedri

Laedri Ahmet

eyvAllah dostlar tavsileriniz için teşekkür ederim. albastardan vazgeçip LINEAEFFE OYSTER CAST 450 kamış aldım. yanınada okuma powerliner 860 makina alıp taktım. inşAllah güzel avlar yakalamak nasip olur...

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    süper bi ikili olmuş güle güle kullan bol balıklı avlarda kullan..

11. casper73

casper73 bahri

Favori Kamış:
    Shimano nexave te surf 170gr.
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 xsb,Shimano alivio 4000rb,protackle harbor 5500,ryobi ecusima
    çok ağır bi ikili olmuş