Merhabalar. Bütün avcı doslara saygı selamlar sunuyorum. Ben ALBASTAR marka makinanın herhangi bir modelini almak istiyorum. Kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum Kullanıcağım yer kıyıdan, izmir çevresinde. ilginize şimdiden teşekkürler UĞUR...
http://www.balikmarketim.com/?urun-detay_35485_ALBA_STAR_BORA_30_MAKiNA_.html Bu makineyi yedek makine olarak kullanıyorum. Makinenin avantajı çift kafa aleminyum, biri derinliği sayesinde özellikle yemli avlarda çok uzun yada kalın misina sarmak için diğer kafa spin avlar için ideal. Yani yedek kafa olarak değil iki farklı kafa olarak yapılmış. Makinein ağırlığı 320GR civarı ama yüksek devri var, 6 devrli. Bu da deniz avlarında avantaj sağlıyor. ayrıca makinenin çok hoş fermuarlı bir taşıma çantası var. Ancak bir kaç farklı albastar makineyi uzun süreli kullanan biri olarak söyleyeceğim albastarların klasik özelliği çok güçlü makineler değildir. Güç binmeyecekse misina sarımı sessizliği yumuşaklığı insanı etkiler ama yük bindiği anda inlemeye başlar. Kısacası parası kadar güçlü bir makine. Ana makinden ziyade yedek makine olarak daha doğru bir seçim olabilir. Ancak eğer makineyi yetkili bir bayisinden faturalı yada internetten alırsanız makinenin arkasında duruyorlar. Hemen her türlü parçasını kısa sürede temin edip ücretsiz tamir ediyorlar. hatta 5 senelik makinemin bilyelerini ücretsiz değişmişlerdi. Bu hizmeti nedeniyle çantamda yedek de olsa bir albastar bulunduruyorum.