Arkadaşlar , hepinize iyi akşamlar. 3 metre spin kamış arayışımı 20-70 gr atarı olan Alcedo kamış alarak sonlandırdım. Türkiye'de web üzerinde bu kamış ile ilgili hiç yorum bulamadım, yurtdışında ise yoğunluklu olarak İtalyan sitelerinde bahsedilmiş. Ancak İtalyanca bilmediğim için anlayamadım yorumları, daha önce bu kamışı kullanmış olan var ise yorumlarınızı alabilir miyim?
Boyutuna ve atarına göre oldukça hafif bir kamış, performansını sen kullandıktan sonra senden öğreneceğiz, hayırlı uğurlu olsun dostum..
Türkiye'de satan var ama kullanıp da yorum yapan kimse yok. http://www.alex-pesca.com/commerce2/index.php?main_page=product_info&cPath=5_6&products_id=13 http://www.emporiodellapesca.it/pes...canna_alcedo__pride_power_spin_2702-1710.html
Arkadaşlar, kamışı bugün kullanma şansım oldu, alırken açıkçası biraz tereddüt etmiştim ama tereddütümün yersiz olduğunu bugün gördüm. Gayet güzel bir kamış, ustalarımın yanında söz bana düşmez belki ama, bana oldukça kullanışlı geldi. Artık kamışın şansından mıdır bilmem 3 tane lüfer yakaladım bugün Bir tanesi yaklaşık 650 gr. diğerleri 400-450 gr arası, hepinize rastgele
rastgele arkadaşım allah daha bereketli avlar versin atarı güzel görünüyor yani 20-70 deniz için çok kötü değil ağır sahteleri atmak için uygun bir aralık biraz bu yüzden aksiyonu biraz sert olucağını düşünüyorum ama çok sert de değildir. boyuda hoşuma gtiiti eğer mendireklerde iskele uçlarında felan av yapıyorsanız gayet güzel di rdiye düşünüyorum. Ama kamışla daha önce tanışmışlığım yok ilk defa sizden duyuyorum
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sakıncası yoksa aldığınız yeri ve fiyatını öğrenebilirmiyiz, birde aldığınız yerde 3 parçalısı varmıydı acaba? Teşekkürler
Hakan Bey, İstoç'ta Okyanus Marine, Shimano bayiisinden aldım. Fiyatı konusunu isterseniz mağaza ile pazarlık edin, inanın çok mantıklı bir fiyata alabilirsiniz. Alcedo'nun 3 parçalı olan modelini görmedim, ama aynı mağazada farklı marka üç parçalı bir kaç tane 3 metrelik kamış mevcuttu. Ortadaki parçayı çıkarınca 2,7 m olan ile 3 parçayı da kullanmak zorunda olduğunuz 2 farklı türde kamış vardı. Rastgele