Kız arkadaşım bana süprizini yapmış ve yeni yıl hediyesi olarak çok güzel bir takım çantası ve av ekipmanları almış Hepsini Cengiz balıkçılıktan almış. Bunları sizlerle paylaşmak istedim 1 Takım Çantası 2 Ragdot 2 Lineaeffe Rapala Çeşit çeşit Kurşun 1 No beyaz lüfer iğnesi 40,35 ve 20 lik Powerline Misina Sazan Yayı Kıbrıs Oltası 8 Adet koyu yeşil istavrit çapari 4 Adet açık yeşil istavrit çapari 2 Adet beyaz istavrit çapari
Çok şanslısın böyle bir kız arkadaşın olduğu için. Benim 20 senelik eşim daha bana bir iğne bile almadı. Bırak almayı, fırsat bulsa bütün takımlarımı koyacak kapının önüne..
Valla enteresan normalde kızlar sevgililerinin balıkçılık merakını desteklemezler gidip soğuklarda orda dikilme hasta olursun derler Benim sewgilim öyle yani
Refik, yeni yıl hediyen hayırlı, uğurlu olsun! Güle güle kullan! Ümit Bey'in dediği gibi sen çok şanslısın... Değerini bil!
güle güle kullan arkadaş.böyle bir kızı da asla bırakma derim.daha evlenmedim .nişanlıyım ama ne zaman balık lafı açılsa sonu hep kavgayla bitiyor.allah sanumuzu hayr etsin
cok guzel hediye gule gule kullan.. kız arkadasının kıymetını bıl.. benimde kız arkadaşım var ama görmedim daha bir hediye-(((
öncelikle kız arkadaşına amatör balıkçılığa vermiş olduğu katkıdan dolayı çok teşekkür ederim...yeni cicilerin hayırlı uğurlu bol balıklı olsun...
hayırlı olsun güle güle kullan,kız arkadaşın bu işten çakıyormu ne iş yapabilecek malzemeler almış sana
arkadaşınızın süprizini eşime gösterdim(kendisi bana 2 yıl önce lineaeffe kamış ve okuma makina. çapari heddiye edip bu hobiye iyice alıştırmama sebeb olmuştu) söylediği kelime bugunkü aklım olsaydı ve bu kadar kendini kaptıracağını bilseydim almazdım oldu şaka bir yana hediyelerin çok güzel ve çok ince düşünülmüş arkadaşınızı tebrik ederim size de bol bereketli avlar güle güle kullanın
Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sizlerinde avları hep bol ve bereketli hem de eğlenceli olsun. Aslında o da ilk başlarda " çok üşüdüm, alalım iki kg şurdan, hasta olucaz senin yüzünden " diyodu Ama bir gün ona niyetimi fazla belli etmeden balığa götürdüm ve kamışı salladım. Sonra da misinayı gerdirirken bir iki tasma atıp balıkları yükledim. Dedim ki " Hadi sen çek bunu da bakalım tutabilicekmisin. " O da aldı ve sarmaya başladı benim gösterdiğim gibi de kamışı felan hareket ettirdi. Ve eve dönünce tuttuğu balıkları yedi. O gün bu gündür ne zaman balığa gitsek " Bende atıcam, Sen at ben çekiim ve hatta - BEN SENDEN FAZLA TUTARIM!!! - diyor. Aklınızda olsun Bol bereketli ve eğlenceli avlar dilerim
seni şimdiden bağlamak için yapmış olmasın. kız milleti bu, sonra onsuz balığa gitmene izin vermeyecek bak demedi deme.