mrb lar, geçen gün Borçka barajı için bir başlık açmıştım ama pek cevap gelmemişti, bende Artvin'de sordum soruşturdum Artivin'in en iyi yayıncısı Yılmaz abiyi buldum beraber gece avına gittik ,90 lık misina ve numarasını tam bilmediğim büyük iğne ile yemde tavuk ciğeri tam 5 kg lık yayın aldım,arada 1-1,5 kg lık larda yakalandı ve inanılmaz zevkliydi , yanlız bir sorun daha vardı yayın nasıl yapılır nasıl yenir tam bilmediğimden fletosunu çakartarak tavada yaptım ve çok lezzetliydi, önümüzdeki sene bir aksilik olmazsa tekrar gideceğim ,sanırım yayın kışları avlanmıyor bu nedenle yaza oralardayım saygılar
vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler savaş abi ,deneyeceğim bende maşallah prof. gibi anlatmışsıın
hocam sağolun müthiş tarif olmuş,birazdan yazınızın çıktısını alıp birdahaki avımda aynen uygulayacağım,foto konusuna gelince cep telefonumda ama bilgisayara en yakın zamanda atacağım, syg lar
savaş abi unutma edirne merkezde de bir kardeşin olduğunu ne zman istersen buyur gel ,başımın üstünde yerin var abi
valla sevmemek mümkün değil,oralarda pek olta avcılığı yok,koskoca çoruhta 3-5 kişi olta ile balık avlıyor,eminim ki çok çok iyi balıklar vardır,
Borkça barajını bende gördüm, ve önceki halinide biliyorum. İlerde bu barajdan trofe yayınlar çıkacağı kesin. Birde Murgul tarafından gelen bakır madeni atıkları olmasa ne güzel olur... Oradaki balık popülasyonunu çok kötü etkilediği kesin... Rastgele...
arkadaşlar telefonum biraz eski ,sadece infrared var ,bu durumda resimleri pc'ye atmak çok zor oluyor,ama söz en yakın zamanda göreceksiniz balığı,
savaş abi banada buyur gel beklerim köprüyü geç havsa yoluna gir tren istasyolunun 100 metre ilersinde oturuyorum
yayın balığının eti süperdir ben bayılıyorum ama çok az yeme şansım oldu birde kendim yakalarsam oooo tam süper olacak
şimdi ismail bey iyi güzelde 1-1.5 kg lik yayın balığı diyorsunuz bu balık 200-250 kg ye ulaşabildiğine göre sizin almış olduklarınızın bebe olduğunu anlamamak pek zor değil sanırım dikkatli olmamız lazım lütfen