Nette bir şeyler araştırırken Alexa ya uğradım ve bir ölçüm yapayım dedim. Ölçümde Türkiye'mizde 1 numara olarak benim de üyesi olduğum bakıkavı.neti görünce, Ne yalan söylüyeyim Keyiflendim. Demek iyi hizmet verilirse Karşılığıda iyi neticeleniyor. Bu vesile ile emeği geçen tüm Foruma hizmet eden dostları saygı ile anmaktayım. Gönülden yapılan ve gönül işi olan foruma hizmette kolaylıklar dilerim. Nice 5. yıllara. Not: Tabi forumlar yarış sahası değildir, Hizmette birinci olmuştur ve öylede kalacaktır. Ne mutlu kurucularına.. http://www.alexa.com/siteinfo/balikavi.net
19-11-2009 İtibari ile .. Son 3 ayda %24 artış var ve açık ara lider olması gurur verici. Emeği geçenler için gurur verici, Üyeler için ise ayrıcalık.
Bence her forum sitesinin kendine özgü ayrı bir tadı ayrı bir lezzeti var.Bu bağlamda önemli olan tepeye çıkabilmek değil,bu farklı tatları bir potada eritip çıktığı yerde kalabilmektir.İyi forumlar
Balikavi.net ile gurur duymayın arkadaşlar, kendinizle gurur duyun. Zira burada bulunanlar sizlersiniz.
Bak ya şimdi gurulandım ha Sennur abla doğrudur bu forumu bizler yaptık. Adana Demir Spor'un taraftar grubu Mavi Şimşekler Grubundanım bende şöyle bir söz vardır. " Bir Günde Kral Olmadık , Bir Günde Tahttan İnmeyiz. " Buda onun gibi.