Merhabalar, İzmir Aliağa ve Foça'da herhangi bir tekne organizasyonu var mı ? Uyumlu insanların olduğu bir tekne organizasyonuna katılmak isterim.
Yeni Foça Aliağa da bende avlanıyorum fakat genelde küçük hobici kayıkçılar var. Tur tekneleri Eski foçada olabilir bilemiyorum. Ben her tekneciyle balığa gitmem. Boş meraya buradan güzel sinaritler çıkıyor deyip saatlerce oyalanıyolar. En iyisi kıyı balıkçılığı. Azıcık aşım ağrısız başım hesabı. Ama tanıdıkların varsa bilmem.
Evet doğru her tekneci ile çıkılmaz. Benim Eski Foça'da bildiğim bir tekne var, fakat tek başıma gitmem pek hesaplı olmuyor. O yüzden Aliağa ve Foça'dan tekne ile ava çıkmak isteyen arkadaşlar olursa beraber bir organizasyon yapabiliriz :fish2: :fish2: :fish2: http://www.balikavi.net/forum/images/smilies/mixed/fish2.gif
AVA ÇIKMAK İSTEYENLER BİLDİRSİN YENİFOÇA YADA ALİAĞA TARAFINDAN TEKNEYLE AÇILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MİN.3 GÜN ÖNCEDEN BANA BİLDİRSİNLER.AKLI BAŞINDA KAPTAN ve İHTİYACA GÖRE TEKNEYİ,İSTEDİĞİNİZ YEMLERİ,TEKNEDE YİYEYECİĞİNİZ YEMEK,BUZLUK,BUZ,İÇECEKLERE KADAR AYARLAR DENİZİN DURMUNUDA SİZE BİLDİRİRİM. (h.c_kaya@hotmail.com)