Aliağa Güzelhisar çayı ve Myrina Limanı

Konu, 'Bölgeler' kısmında Nicolas79 tarafından paylaşıldı.

1. Nicolas79

Nicolas79 Aytaç ÇAKICI

Favori Kamış:
    Remixon 240 cm Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av-30
    Merhabalar,

Eminim aliağadaki güzelhisar çayının denizle birleştiği yeri bilen izmirliler çoktur, aslında ben hemen arkasındaki Myrina limanını sormak istiyorum google earth de çok güzel resimleri var avlak olarak. Yol olarak gitmek biraz sıkıntılı gibi duruyor, hiç bilgisi olan var mı acaba bu avlak hakkında.

2. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Ben aliağadayım ,Kışın arabayla gitmek zorluyor özellikle yağış olduğu zaman yol çok bozuluyor,arabayı bırakıp yaya gitmek gerekiyor. fakat yazın ne haldedir bilemiyorum denemekte fayda var ama yollar köstebek yuvası gibi arabayla ulaşımı unutun derim.

3. Nicolas79

Nicolas79 Aytaç ÇAKICI

Favori Kamış:
    Remixon 240 cm Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av-30
    Teşekkür ederim ümit verdiğin bilgiler için. Birazdan gelicem bende aliağa ya atçek için artık güzelhisardan deniycez şansımızı. Başka var mı levrek avı için avlak, yemli ve at çek için.

4. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    özel mesaj attım...

Son düzenleme: 28 Ağustos 2011
  5. tamasa

tamasa mustafa

merhaba arkadaşlar 3 arkadaş hafta sonu orada idik arabayla dereye kadar gittik. akşam 8.00 den sabah 19.00 a kadar aralıksız at çek rapala kullandık. sabah 600 grm kadar bir levrek aldım o kadar bizden başkalarıda vardı onlarda bir mırmır birde lidaki alan gördüm. dip oltasıyla oysa ne ümitle gitmiştik. ama bizden bir gün çnceki gece çok çıkmış. ne yapılmalı açıkçası bende şaşşırmış durumdayım :(((((

6. tamasa

tamasa mustafa

merhaba arkadaşlar 3 arkadaş hafta sonu orada idik arabayla dereye kadar gittik. akşam 8.00 den sabah 19.00 a kadar aralıksız at çek rapala kullandık. sabah 600 grm kadar bir levrek aldım o kadar bizden başkalarıda vardı onlarda bir mırmır birde lidaki alan gördüm. dip oltasıyla oysa ne ümitle gitmiştik. ama bizden bir gün çnceki gece çok çıkmış. ne yapılmalı açıkçası bende şaşşırmış durumdayım :(((((