aliağa raporumuz (resimsiz)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Burhaniyeli tarafından paylaşıldı.

1. Burhaniyeli

Burhaniyeli

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    akya 28kg
    iyi akşamlar arkadaslar güzel bir av ama yine foto uğursuzluğumuz sürüyor

yer: aliağa tedaş lojmanları altındaki suiskelesi
    takımlar: kalamar zokası. 3 lü dip ( 1 numara sinek kanca), kıbrıs sarma,
    yemler: boru kurdu. madya, yengeç, çim çim, sardalya taze ve tuzlanmış
    yakalanan balıklar: 6 adet sübye, 1 adet kalamar, 1 adet karagöz, 1 adet sargoz,

güzel bir akşam nerdeyse yaprak kımıldamıyor kuzenin kafasının etini yiyorum hadi hadi hadiii gidelim artık kuzen dayanamıyor arabaya bindik doğru yemciye mazemeler tamam ümit beyden tiyoları aldık su iskelesine doğru gittik saat 7 kamışları sıraladım takımları bağlayıp yemleri taktım oltalar denizde. kuzen otur burda bekle diyerek zokamı elime alarak kalamara başladım, at çek atçe at çek, artık yapışssın bi kalamar derken kamışta bi asılma dedim tamam ama çektiğim gibi sübyeyi görüyorum birazcık buruk bi şekilde sübyeyi aldım bu şekilde devam etti avımız saat 12ye kadar 6 parça sübye aldım 12,29 saatim artık yoruldum ve üşüdüm ama yılmak yok daha kalamar yakalamadık bunun dışında 7 tane atılı oltamız var ve daha tıkyok yemler dahi düşmedi saat 12.33 oltam çıldırdı iri birşey geliyor çekiyorum kırmızı bir kalamar hemde çok iri hemen hanıma kepçeyi getirin diye bağırıyorum :D hanımda kalk kendin al lafından sonra lütfen komutunu ekliyorum :D kepçe geliyoır kalamarımı alıyorum sudan tabi hemen torbaya ve tartıya gidiyor 520 grm oldukça iyi zoka sevdası bu kadar 3 e kadar ne sübye ne kalamar geliyor artık iyice sıkılıyorum oltaların basına dönğyorum kuzende balıkları tutmuş üşüyüp yorulup avımıza son verip evimize dönüyoruz ama burda bitmeyecek en yakın zamanda tekrar aliağada kalamar avına gideceğim bu sefer fotoda olacak inş :D

Son düzenleme: 22 Kasım 2010
  2. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Güzel anlatımın için tesekkürler...
    Avın içinse tebrikler kardesim..
    Bende sardalyalar güzelce tuzlama yapıldı senin tarifinle, kıbrıs sarmasına gezerli kursunla bütün takıcam ve birde tek kanca düşünüyorum yanında.
    onlar beklerken bi kenarda rapalaya devam artık.
    umarım güzel bi avda bizden cıkar..

3. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Tebrikler, isparoz yokmuydu ? İsparozsuz ava av demem ben:D :D