Merhabalar, Aliağa'da kıyıdan güzel balık yapan bir avlak biliyor musunuz ? Aliağa'nın çevresi de olabilir. Şimdiden teşekkürler. http://www.balikavi.net/forum/images/smilies/reeling.gif
Sanırım kimse seninle avlağını paylaşmaz. Kendin deneyerek kendi avlaklarını bulmalısın. Aliağa da 3-4 değişik yer denedim ama kayda değer balık alamadım. Sonuçta benim orada kısmetim yokmuş da diyebiliriz. İlla Aliağa diyorsan sahiller bölgesini dene.
Avcı ramadan dan gülistan cafe önüne kadar olan kısım ve basket sahalarından su iskelesine kadarki kısımdan levrek ve çipura çıkıyor. Ayrıca su iskelesinden tek tük kalamar çıkmaya başladığını duydum ama henüz şahit olmadım. Arka plajlarda burun ucundan çipura ve çay girişinden levrek avlanabiliyor. Bu kadar geniş bir alanda artık nokta atışı istemezsin sanırım Sana göre en verimli yeri deneyerek bulacaksın artık. ) İlave olarak Yenişakranda bozburunda yazlıkların önündeki iskelelerden ve Ahmetdağını geçince kayhan Petrolün arkasındaki iskeleden de yakalaman mümkün. Yok ben kesin yakalayım diyorsan da (ki olta atacak kadar yer bulman zor) şakran ile zeytindağ arasında balık çiftliği var onun yakınından avlanabilirsin. Benden bu kadar ) Varmı senin bildiğin bir yer ben de oraya gideyim )
İzmir'in yabancısı olduğum için yakınımda iyi bir avlak arıyorum. Bu konuyu da burda paylaşmak istedim. Sanırım forum da böyle konularda yardımcı olmak için ideal bir iletişim aracı.