İyi akşamlar arkadaşlar. Çeyrek asrı aşkın sürelik bir amatör balıkçıyım. Bu siteyi damadım Aşkın (geneben) sayesinde buldum . Sizinle birlikte Seferihisar Sığacık organizasyonuna katılmıştım oradaki dostluk havasını çok beğendim ve sitenize üye olup görmüş olduğum dostluk havasını bende solumak istedim. İnşallah bu amatör balıkçı sitesinde dostluklarımızı pekiştirerek beraber olta atma şansına daha fazla erişiriz.Hepinize rastgele.
Ali amcacım aramıza hoş geldiniz, gülen yüzünüzle renk katacağınıza eminim foruma, bu arada çeşme organizasyanonua geliyorsunuz inşallah ?
ali abicim aramıza hoş geldin aşkın kardeşim birde seni manisa bağ organizasyonlarınada getirsin gör bak neler oluyor
Ali Abi hoşgeldiniz Ya bu kayınpederler damatları seçerek mi kızlarını veriyor yoksa damatlar kayınpedere göremi kız istiyorlar Evli arkadaşlarımın %70 nin kayınpederi hasta amatör balıkçı En basit örneği bizim Portos (ufuk ) ve kayınpederi.Abi tekrar hoşgeldiniz saygılarımla.
Merhabalar Ali Bey, hoşgeldiniz. ellerinizden öperim. Ayrıca nezih bir büyüğümüz ile tanışma şansını bizlere tanıdığı için Aşkın dostumuza da teşekkür ederim.