alibey barajına gitmeyi düşünüyorumda barajda hangi balıkların oldugunu bilen ve tecrübesi ile yardım edebilecek varmı.
Abi Ben Gazi Mahallesinde Oturuyorum Ve Yarında Balıga Gidecegim Zaten Şunu Söyliyim Ki Dünde Gittim 1 Tane Turna Bitanede Perch ( Tatlı Su Levvregi) Yakalıddım 2 side Bayagı İriydi Perch Solucana Geliyo Turnada Kaya Balıgına Kaya Balıgının Kuyruguna Tık Atın Çengeli Gerisi Şansınıza Kalmış ...
ben 2 hafta önce gittim. kızıl kannattan başka bir şey yaklayamadık. 4 saat bekledik 8 tane aldık, bence gitmenize değmez.
dün gidip geldim turna için at çek yaptım ama bulundugumuz tarafda ufak kızılkanatlar haricinde birşey yoktu.Çalıların gölgesinde cok güzel yattım balık tutamadım ama zevkliydi. reeling
Ağ gererek balıkları büyümeden yakalıyorlar ve orda mangal partisiyle yiyorlar. güya belediyenin kontrolünde bir baraj ... ve gezmek içinde gitseniz hava kararmasına kalmadan oradan ayrılmaya bakın bu kadar güzel bir gölü değerlendirememek ne kadar üzücü ve o balıkları öyle yakalayan zihniyet oldukça ve bunlara izin verildikçe istanbul göllerinde tatlı su balıkçılığı gelişmez ...